enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kuźwa, co to było za guano krowie guano ? :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Na całej jezdni?:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Było fajowo :biggrin: dzięki za mile spędzony czas Szkoda tylko , że spod Selgrosa nas wygoniła BURZA godzinke na statoil stałem z chłopakami z Tomaszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Trzeba było mnie posłuchać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Adam no to jakiśpech dzisiaj ja trafiłem na odwrócona pokrywe studzienki kanalizacyjnej.. miałem nie planowany wylot z siedzenia.... na szczęscie wylądowałem tam gdzie trzeba a jedyne co się stąło to wydech siępoluzował...co za debile chodza po tej ziemi ;/ dobrze ze autem nie jechałem bo bym zawieche tam zostawił ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Od jutra w Treście na polu campingowym jest ponoć jakiś zlot motocyklowy. Jak ktoś sie nudzi to możemy podskoczyc obadać temat. Przy okazji polatamy po bunkrach w Jeleniu, mogą być źródła i Biała Góra. Termin może sobota rano. Zapraszam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 w sobotę to bym się przejechał po tych bunkrach Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nooo... jutro najprawdopodobniej jade tam na noc :eek: Bezproblemowo mozemy wyskoczyc, zobacze co sie dzieje i podejme decyzje czy zostaje czy wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters301 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Cze Wszystkim to moje pierwsze logowanie,jestepoczatkujący zarówno na necie jak i motocyklach.Jestem z teofilowa i chętnie dołączę do fajnej ekipy,mam Suzi gsxf i w weekendy pojezdziłbym w dobrym towarzystwie.Pozdrawiam Piter :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 to już kolejna GSXf i kolejna osoba z teofilowa :banghead: witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Cze Wszystkim to moje pierwsze logowanie,jestepoczatkujący zarówno na necie jak i motocyklach.Jestem z teofilowa i chętnie dołączę do fajnej ekipy,mam Suzi gsxf i w weekendy pojezdziłbym w dobrym towarzystwie.Pozdrawiam Piter ;) Czesc. Z ktorej dokladniej czesci teofilowa jestes? Ja mieszkam kolo "JAGNY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Czesc. Z ktorej dokladniej czesci teofilowa jestes? Ja mieszkam kolo "JAGNY" o kurcze Jery :biggrin: a ja mieszkam przy kaczeńcowej hehe ;) no tez takie jakieś te bloki znajome w tle były :biggrin::D:D:D Pozdrawiam teofilowiaków :biggrin: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 propo bunkrów to o godz 11 (sobota) we wsi Ujazd ustaliłem spotkanie z Adamem, kto ma ochote na przejażdżkę zapraszam Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters301 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Czesc. Z ktorej dokladniej czesci teofilowa jestes? Ja mieszkam kolo "JAGNY"Róg traktorowej i rojnej ale w jagnie jestem jakieś 4-razy w tygodniu,moze kiedys zbierzemy jakąs ekipe i wystartujemy w miasto.POZDRO :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Chetnie przyłączyłbym sie i gdzieś śmignał. W tygodniu jestem w Warszawie :/ i prawie co tydzień zasuwam motkiem w dwie strony, ale w weekendy fajnie było by tez z kims pojezdzic. Nie znam za bardzo miejsc i osób stąd z motorami, moze podrzucicie jakies info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi