CbR600f Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 jest cham i prostak Dobry czlowieku, nie znasz mnie, wiec wypraszam Sobie takie texty pod moim adresem... :D Ja tu nikogo nie obrazalem, wiec daruj Sobie ku*wa !! ;) Nara !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simpson Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Respect chłopie ! A mówili że hornet to sie nienadaje ... hehe pierwszy tekst mojego znajomego, ktory na motocyklach jezdzi dluzej niz ja, po przejazdzce moim Hornetem (dzien po zakupie) brzmial:fajny ale na gume nie idzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 jest cham i prostak Dobry czlowieku, nie znasz mnie, wiec wypraszam Sobie takie texty pod moim adresem... :D Ja tu nikogo nie obrazalem, wiec daruj Sobie kur*a !! ;) Nara !! ;) Zaznaczyłem że wnioskuje to tylko po tym co piszesz na forum... Ale cóż... Papa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 cze misie puchowe, hehehehe, widze że ładny przypał co niektórzy robią heheheh, a że lubie podkładać paliwa do ognia, to obczaicie inny filmik simpsona który ja zrobiłem http://dug.net.pl/~rash/filmy/SIMPSON.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Rider - świetne umiejętności, biorąc pod uwagę sprzęt to rewelacjaMontarz - bardzo dobry, miło się oglądaKamerzysta - dobry, chociaż mogłoby być troszkę lepiej Reasumując: Bardzo fajny film, przyjemnie się ogląda i do tego polskiej produkcji. Brawo, ja chce więcej :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jak czytam to to przypomina mi sie historia taka:bylo to pare lat temu w Białymstoku jade na uczelnie ubrany jestem w kurtke motocyklową, glany, i jensy ( oczywiscie kask mam), podjezdza obok mnie gośc na rusku i oczywiscie cześc on cześc ja prubuje zagadac a on do nmnie z tekstem jak ty jestes ubrany w dzinsach jezdzisz nie szkoda ci zycia i tyle z gadki - takie teksty sa denerwujace gzie na dziesiec kilonetrow bede nakladał spodnie motocyklowe i co moze w szkole bede sie przebierał . a pozatym ten kto robił takie ewolucje wie jak mozna sie napocic to wcale nie znaczy ze nie nalezy jezdzic w dobrym ubraniu, bo znam tez przypadek ze gosc wyjechał do sllepu 0.5km od chaty i jakin cudem miał prewrucił sie i udezyl głową w słup i kaplica, jechał bez kasku.PS pozatym szacun chciałbym połowe tego potrafic co simpson :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Film jest fajnie zrobiony i się dobrze ogląda... Miło że ktoś się wział w Polsce za takie produkcje ;) Umiejętności jazdy też podziwiać... A CBR600f choć rozumiem Cię bo jak się ktoś napracuje i go ktoś ochrzania to jest niemiłe to jakoś mimo wszystko wolę wypowiedzi Spidiego... Są bardziej kulturalne i przemawiające niż "agresor"... A tak poza tym to więcej takich filmików :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No dobra, moze troche przesadzilem ;) Ale podkreslam !! Tylko troche... Houk !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 CbR600fChyba mało jak na swój wiek rozumiesz.Wcale nie chciałem robić burdelu i Ciebie zjeżdżać. Poprostu stwierdziłem że taka jazda bez stroju to głupota. Pamietam jazdy po działce na leciutkich sprzętach a już tam gleby bylałyBlizny na 1/4 nogi wielkie oparzenia. Od tego czasu staram sie ubierac w co tylko dam rade.Za umiejętności ukłony :D Naprawde jestem pod wrażeniem tego co można robić na takim motocyklu! Czekam na kolejne filmy.Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 zamiast sie klucic zapodaj jakies inne filmiki :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Spoko maroko, za jakis czas pojawia sie nowe produkcje !! :D Chyba mało jak na swój wiek rozumiesz Ty za to jak na swoj wiek wymadrzasz sie jak stara przekupa na rynku ;) Pozdrawiam !! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 aleśta się rozpisali ;)... przez weekend nie miałem czasu to zajrzeć i podyskutować ale widze że już chyba wszystko zostało tu powiedziane. kto w czym jeździ, to już jego sprawa. gleby nie mnie będą boleć. jednakże jazda żwawym japończykiem, a jazda ruskiem to dwie różne materie, i różne prawdopodobieństwa szlifów, oraz ich długości na asfalcie. jak zwykle pozdrawiam wszystkich ;)!Btw: Czym do ch... jest Ural z wózkiem Question Rolling Eyestaki tam motor... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://dug.net.pl/~rash/filmy/SIMPSON.mpg macie jescze jeden film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ściagnąlem, obejrzalem, bardzo fajnie latasz na tym hornecie :lapagora: . Co do muzy pełny wyczes, hardcorowo ze stanów, mój klimat :lapagora: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 no zajefajnie latasz na hornecie, no i ch** ze lata w dzinach i adasiach,ja latam tez wdzinach i ch** mi mozecie zrobic.to jest każdego interes w czym lata wczym mu wygodnie.zamiast sie kucic i gupie poty pisac to dajcie kolejne filmy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi