PROC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Podobno małe jest piękne, ale nie wiedziałem, że aż tak: http://www.bikepics.com/members/axxis/03cb...sp?i=440164&s=0 Motocykl bardzo ciekawie zrobiony, widać dbałość o detale.Szkoda tylko, że po chwilowym zachwycie przychodzi uczucie zawiedzenia. 150ccm wielka szkoda, że nie przynajmniej 600 Piękny "pierdek" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ładne ładne...Tak troche mi Voxana przypomina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Piękny motorek, super. To dla mnie nastepny argument aby "zrobic" tak koła :mrgreen: Taki mały a taki ładniutki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ale fajnie się prezentuje. :twisted:edit ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Patrzac na to co on tam wsadzil to swiadczy tylko i wylacznie o tym ze ludzie nie maja co z kasa zrobic :D wystarczy popatrzec jakie koles ma/ mial sprzety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 hahah ale jazda, ogladalem to juz wczesniej i nie zwrocilem uwagi ze to 150ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Trzeba przyznać, ze ładny streetfighterowy wyglad. Widac, ze koles lubi sie wyrozniac z tłumu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 sprzęcik ogólnie spoko tylko kurcze te lusterka- jakieś takie z innej bajki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 wow, koles musial wlozyc w to sporo pracy, a efekt? Az mnie zamurowało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 piękny sprzęcik ;) :Dpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ok spoko , tylko czar prysnie jak to odpali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ok spoko , tylko czar prysnie jak to odpali ;) Jak to odpali to jeszcze spoksik, bo to czterosuw ale jakby sie chciał pościgać to juz nie tak kolorowo. Ale kto robi coś takiego żeby się ścigać... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jakbym dostał takiego w wieku 14 lat to bym starszych po tyłku całował ;) teraz to już nie wiem co by musieli mi dać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jakbym dostał takiego w wieku 14 lat to bym starszych po tyłku całował ;) teraz to już nie wiem co by musieli mi dać ;)kiedys marzeniem była motorynka :twisted: a teraz zobaczcie jakie maja zabawki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 spox robi wrażenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi