cypek41 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 CzeChcę kupić sobie kierunki tylko nie wiem czy kupować najzwyklejsze z pomarańczowym kloszem czy może z przyciemnianym albo białym.Osobiście podobają mi się te przyciemniane ale chcę się dowiedzieć jak to jest w praktyce.Czy je dobrze widać gdy świecą?Doradzcie cos?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ja kupiłem do mojego takie malutkie z allegro z zwykłymi klosikami. i świecą naprawde bardzo ładnie. nie wiem nawet czy nie lepiej niż orginalne "telewizory". moge śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mialem w DT takie male przyciemniane i swiecily dobrze. Te duze sie lamaly przy obojetnie jakiej glebie. Placilem wtedy 25zl sztuka. Szczerze moge je polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Swiruradom ma takie male przyciemniane i moge tylko powiedziec, ze wole jechac przed nim niz za nim, bo w sloneczny dzien wogole ich nie widac, a na dobra sprawe nawet i w pochmurny niebardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja w swojej mz mialem biale prostokatne kierunki ,ale za mocne zarowki mialem i w nocy razily po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Swiruradom ma takie male przyciemniane i moge tylko powiedziec, ze wole jechac przed nim niz za nim, bo w sloneczny dzien wogole ich nie widac, a na dobra sprawe nawet i w pochmurny niebardzo. no własnie ja tez kiedys leciałem za nim i sie zatstanawiałem co on robi w pewnych momentach....i musiałem sie skupiac na tym czy tam cos miga...szczeze nie polecam.... A kierunki to moze pyknij sobie na jakis LEDach :] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 a nie wiecie czy można dostać coś w stylu kierunków od r1 bo mi się strasznie podobają - tylko oczywiście nie oryginalne bo bedą strasznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 A moze na halogenach ? Mam takie w nsr, malutkie piekne i zgrabne a jak mocno daja 8O . No i nieporownywalnie tansze w stousunku do ledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak możesz podaj link do sklepu/aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Strona 615 http://pdfkatalog.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja z tyłu mam oryginały ale z przodu dałem sobie mniejsze bardziej kwadratowe... Raz że wg mnie łądniej wyglądają to wg mnie i kumpla :) lepiej świecą na boki niż oryginały (oryginał ma wiecej czarnej nieprzezroczystej zabudowy z boku), do przodu też są widoczne i są oprócz tego dwa razy tańsze niż oryginały... Ja kupiłem dokładnie takie z tym że nieprzyciemniane szybki... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83574322 Aha, Zawsze możesz spróbować i kupić jedną parę... 30 zeta to nie majątek i jak Ci się spodoba i stwierdzisz że to to i że ładnie świeci to dokupisz kolejna parę... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 U mnie te halogeny nie pociągną :). A szkoda :P.Jeśli chodzi o te kwadratowe to może bym takie, tylko że białe zamontował do siebie. Mogą fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 a nie wiecie czy można dostać coś w stylu kierunków od r1 bo mi się strasznie podobają - tylko oczywiście nie oryginalne bo bedą strasznie drogie.jak chcesz to mogę ci pyknąć takie orginalne bo mi się akurat mniej podobają lub raczej nie pasują do mojej koncepcjiodezwi się do mnie to się jakoś dogadamy wracają do tematu to powiem że miałem kiedyś w ZXR założone z białym kloszem a żółtą żarówką wyglądału super ale w dzień nie było ich widać ci co zamną jechali strasznie narzekali teraz przymieram się do LED czy ktoś ma doświadczenia z takimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi