Słońce Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Coś marudne panie na forum są ;) :buttrock: marudne może nie... ake zawiedzione :P :roll:A czym mile panie tak bardzo byly zawiedzione?? :roll: A jakby :? Ale same tez dobrze sie bawiłyśmy :banghead:Ano' date=' to dalo sie zauwazyc :D :D[/quote'] Co zazdrościsz?? Nie wiem dlaczego faceci mają bardzo barwnie ukształtowana fantazje :lol: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Coś marudne panie na forum są ;) :buttrock: marudne może nie... ake zawiedzione :P :roll:A czym mile panie tak bardzo byly zawiedzione?? :roll: A jakby :? Ale same tez dobrze sie bawiłyśmy :banghead:Ano' date=' to dalo sie zauwazyc :D :D[/quote'] Co zazdrościsz?? Nie wiem dlaczego faceci mają bardzo barwnie ukształtowana fantazje :lol: :PHmm, czy ja cokolwiek fantazjuje? :lol: Stwierdzam, ze widocznie dobrze sie same bawilyscie, skoro nie mialyscie ochoty usiasc z nami i wypic browara. that's it :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Coś marudne panie na forum są :P :buttrock: marudne może nie... ake zawiedzione :banghead: :roll:A czym mile panie tak bardzo byly zawiedzione?? :roll: A jakby :? Ale same tez dobrze sie bawiłyśmy :DAno' date=' to dalo sie zauwazyc :D :P[/quote'] Co zazdrościsz?? Nie wiem dlaczego faceci mają bardzo barwnie ukształtowana fantazje :lol: :PHmm, czy ja cokolwiek fantazjuje? :lol: Stwierdzam, ze widocznie dobrze sie same bawilyscie, skoro nie mialyscie ochoty usiasc z nami i wypic browara. that's it :twisted: Miałyśmy ochote, przykro mi ze tak wyszło, miałam nadzieje ze to bedzie troche lepiej zorganizowane... żeby nie było nie mam do nikogo żadnych pretensji... mysle ze następnym razem bedzie wszystko git :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 miałam nadzieje ze to bedzie troche lepiej zorganizowane... :buttrock: :D ;) ach te kobiety :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 moim zdaniem trzeba by znaleźć inny lokal bo w tym jest stanowczo za mało miejscanajlepiej taki z podłużnymi sotłami i ławkami bo wydaje mi się że przy takim się najwięcej ludzi mieści ach te kobiety ach ach ach 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Musiałem szybko uciekać - szkoda.Czy może ktoś ściągnął te zdjęcia i może mi przysłać mailem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 eh ludzie... tu macie troszke prościej wytłumaczone jak sciagać. http://radosci.amnezja.org/modules.php?nam...hare#pobieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Łe no spiłem się u kolegi w domu i nie dotarłem :buttrock:((Kiedy następna edycja?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ja niestety nie dotarlem.. i tez jestem za innym lokalem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 co wy chcecie od tego lokalu ??? piwo ok, barmanki też, tylko kibel jeden !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ok, barmanki 8O :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Dopiero oglądałem zdjęcia i mimo że barmanki, nie wiadomo czemu, wydawały się w piątek jeszcze ładniejsze to i tak nacieszyłem sobie wzrok he he. Lokal jest jak najbardziej si, nie wiem co komu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ale same tez dobrze sie bawiłyśmy ciekawie sie razem prezentowałyście, "prawie jak"... para :mrgreen: co do miejsca to starczyło dla wszystkich, wystarczy chcieć, nawet kolanka swoje oferowałem..., wiec nie mowcie ze miejsca bylo za małonastepnym razem trzeba przyjść wcześniej PS foty super,szczegolnie DSCF4148(sam robilem :D a mówilem ze mam oko),poza tym "biała bluzeczka" jednej z kelnerek na realu wydawała sie wieksza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ale same tez dobrze sie bawiłyśmy ciekawie sie razem prezentowałyście, "prawie jak"... para :mrgreen: POZORY często mylą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Lokal jest jak najbardziej si, nie wiem co komu nie pasujemi jak juz wspomnialem nie pasuje jeden kibel.. w dodatku koedukacyjny.. ale browar maja dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi