Romualdo Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Kto przyjedzie na moto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 My prosto z Bydgoszczy przyjedziemy... ale bedziemy na pewno koło 20:30 ... Mam nadzieje, że twiggy tez dojedzie ;) [ Dopisane: 02-03-2006, 23:42 ]Kto przyjedzie na moto :lol: yyyyyyyyyyyyyy to bys musiał troche ogrzać atmosfere... bo pi*dzi jak za cara świeczki :lol: :lol: ;) no i ślizgo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Proletayrat ul. Wrocławska godzina 20-jak wejdziesz pod pubu,mijasz bar, i wchodzisz na drugą sale to jak wejdziesz to zaraz po prawej my będziemy siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 No to do miłego zobaczyska dziś po 20 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 No to do miłego zobaczyska dziś po 20 to się widzimyPSjak nie zapomnę :) to wezmę aparacik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 mnie tym razem (chyba) nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Pogoda zrobiła sie zajebista, ale strasznie zimno... komuś przyszło do głowy... by motororem przyjechać?? :lol: :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 NO :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Widze że szykuje się u was ostra imprezka, kurcze z chęcią bym was nawiedził i poznał ekpie z chapter Poznań :) niestety jutro chce się zabrać za składanie moto (pozbieranie częsci itd.) No nic jak zrobi się cieplej, przyjade na swojej Baterii (R6) ;), oczywiście jak coś jeszcze bedziecie organizować. A póki co zapraszam do Warszawy na rozpoczecie , coś się ciekawego wymyśli. A klubów w Wawie nie brakuje. pzdr. all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A klubów w Wawie nie brakuje. Hehe, czyzby MC cipCIA mialo zamiar cos zorganizowac?? :mrgreen: Jak naladujesz juz ta swoja bateryjke, to przyjedz-ta impreza zostanie w pamieci na dlugo :lol: Wiem kriters, ze jestes cichym sympatykiem Pyrlandii, wiec tym bardziej przyjezdzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 alllle sie na pruje ;) widze ze ekipa bedzie spora wiec mam nadzieje ze bedzie z kim pić :mrgreen: pozdro do 20 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Pogoda zrobiła sie zajebistano słoneczko ładnie świeci :) umnie przed chwilą coś przeleciało nie widziałem co to było bo tylko śmigło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 za okna jest może bosko... ale jak sie już wyjdzie... ziiiiimno :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Pogoda zrobiła sie zajebistano słoneczko ładnie świeci :) umnie przed chwilą coś przeleciało nie widziałem co to było bo tylko śmigło :mrgreen:JA dzisiaj jezdziłem na czarnym CBR głównie po dębcu ale nie tylko w sumie chłodno ale fajnie (tylko ciekawe czemu wszyscy tak patrzą jakby UFO leciało :roll: :roll: :roll: ) do tej pory mam banana na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no wiec widzimy sie o 20 :) P.S mati1411 i znow bedziesz musila sklamac pewne osoby o twojej abstynencji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi