Słońce Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 oki doki , bedzie ok ;) :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Słońce...zrobimy sobie małe przedbiegi i od razu nam się jęzory rozwiną... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Proletaryat zaklepany na 30 osób na piątek na ok 20 (z kanapą), tam gdzie zawsze...czyli na końcu w "ogródkach" gdzie najwiecej kuffffliii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 JoeJESTEŚ WIELKI :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 jeszcze jedna prosba do kogos kto ma aparat :) moze go wezmie i kilka fotek zrobimy, zeby pamiatka jakas byla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Kurcze, jak nie zapomnę to wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 super, wezme aparacik na 100% :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 To życze wam wszystkim udanego spotkania, ja niestetymam nocke i brak chętnego na zamiane :) ale co zrobić, myśle że będzie jeszcze okazja.Wypijcie choć za moje i sprzęta zdrowie :clap: Pozdrawiam wszystkich Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 u mnie czy bedziemy okaże sie dopiero w czwartek wieczorkiem, wiec dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Wypijcie choć za moje i sprzęta zdrowie :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 do ktorej przewidujecie balowac ? moze pozniej dotre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Rzucam haslo' date=' bo widze ze wszyscy sie czaja, a chetnych do wyjscia z tlumu brak. Moze w nastepny piatek ,dnia 3 marca 2006 roku robimy powtorke z rozrywki? Pisac kto chetny, bo bym sie z Wami jakiegos browara napil :D I przy okazji rzucac propyzje knajp, po slowach krytyki Proletaryatu(od razu mowie ze mi osobiscie sie podobalo :buttrock: )[/quote'] No kurde, może ja też się zwlokę? Obaczymy :) --pzdryahoo & 636 '02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No kurde' date=' może ja też się zwlokę? Obaczymy :clap: [/quote']Ssij kolce - w piątek zakładamy wydech, bo jak nie to ci głowicy nie oddam! ;) Co najwyżej później, jako i ja planuje :) Zajc - przynieś książki. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ja również zamierzam się pojawić. Niestety piątek jest dla mnie dniem roboczym tak więc będę mógł się pojawić najwcześniej ok godz. 22. ;)I tym razem będę miał "normalne" ciuchy i nie będę straszył garniakiem i kolorami :) Ba! Nawet założę koszulkę forumową! A co mi tam! Zamierzam zostać na imprezie jak najdłużej, bo wytargowałem wolną sobotę tak więc... ZASZALEJEMY!! :twisted: :clap: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No kurde' date=' może ja też się zwlokę? Obaczymy :clap: [/quote'] Dawaj :)Zajc - przynieś książki.Przyniesa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi