DiboS60 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja Kartery Czyscilem tak ze zakladalem okrągla szczotke trucianą na wiertarke i heja..potem poprawialem papierem wodnym a nawt nie trzeba bylo bo bylo wyczyszczone fajnie...ale potem psikalem Środkiem,,Arwa" odluszcza i usuwa brod zeby zapobiec czarnieniu(utlenianiu)Aluminum i efekt byl bardzo fajny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Są specjalne preparaty do mycia silników. Popytaj na każdej większej stacji.NO niestety cala pucha poszla i owszem dziala ale nadal syf jestJa Kartery Czyscilem tak ze zakladalem okrągla szczotke trucianą na wiertarke i heja..potem poprawialem papierem wodnym a nawt nie trzeba bylo bo bylo wyczyszczone fajnie...ale potem psikalem Środkiem,,Arwa" odluszcza i usuwa brod zeby zapobiec czarnieniu(utlenianiu)Aluminum i efekt byl bardzo fajny pozdrawiamZaraz obadam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 a jak już wyczyszcze bądz zjade papierem to czym zakonserwować tak aby brud słabo osadzał a zabrudzenia było łatwo usuwać na bierząco??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 jezeli Ci szkoda kasy na preparat do mycia silnikow to mozesz sprobowac pedzelkiem i benzynką. Powinno fajnie schodzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pędzielkiem i benzyną ekstrakcyjną już próbowałem i nic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 pędzielkiem i benzyną ekstrakcyjną już próbowałem i nic Bo to trza pracy troche w to włożyć i z sercem :buttrock: nie zrozum mnie źle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 K2 ARVA - powinno pomóc, aj tym czyściłem sprężarke zażyganą olejem przed malowaniem i farba trzyma b. dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi