PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Weź jakby co 2 banki więcej ze sobą co by nie właczać z płaczem z granicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Super, że w końcu ktoś ten temat założył. :D dla PGR-aOczywiście ja i Prot jedziemy bezapelacyjnie :mrgreen: jednakże z wstępnych ustaleń wynikało, że spotykamy się u PGR-a w Goorce bo tam do granicy ze Słowacją to rzut beretem, także trzeba to dokładnie obgadać. Plan jaki zaproponował Marlew jest zarąbisty ale i bardzo ambitny - niestety niektórzy będą pierwszy raz tak daleką trasę robić :oops: ale zostało obiecane przez bliżej niezidentyfikowanych osobników z Pasteura, że reszta dobrze jeżdżących się dostosuje 8O Jedzie też Mishelowa autem także będzie można bagaże do auta wrzucić.Dla zatroskanych finansami przypomnę, że 2 maja Prot ma urodziny także sponsor na picie w tym dniu już jest załatwiony 8) Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje odnośnie zwiedzania i innych fajnych atrakcji to wrzucać może uda nam się nie tylko knajpy obskoczyć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 strasznie nudzęNudź Marlew nudź. K...a w życiu nie byłem na Węgrzech' date=' nic nie wiem o tym dziwnym państwie, więc jeśli o mnie chodzi to już dzisiaj bym prysnął.Mam tylko taką łamigłówkę do rozwiązania: duża część ekipy jest z Wrocka-miasta Szatana. Więc czym podyktowany jest start z innych dziwnych miejsc ? Rozumiem Śląsk czy Radom. Ale z Wrocławia też jest bliżej przez Beskidy ? 8O ? A może się czepiam (bo dziadki tak mają) i w dodatku mapy Europy nie mam. Ja tam mogę nawet z Albańskiej Bzdurki startować. Tylko wiem, że jeśli tam będzie nocleg - to Hajduszoboszlo zmieni nazwę na Zwardoń !!! :mrgreen: Idę po mapę. A potem trza się spotkać i omówić trasę. Tam gdzie zawsze :D :twisted: - na Pasteura !P.S.Astarte jakby nabrac konserw i zupek z chałpy to sie mozna w 7 bankach zmiescic??Ja tam konto mam jeno w jednym banku ... ale zabierzecie mnie ?As Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Mam tylko taką łamigłówkę do rozwiązania: duża część ekipy jest z Wrocka-miasta Szatana. Prot Kaśka Jerry I Mario (teżmi większość 8) ) Zobacz ile osób staruje ze woj śląskiego to zaraz się wezmiesz za edytowanie posta :mrgreen: P.S. Ja też mam w jednym banku - szkoda tylko że puste :? :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 No tak ... przepraszam, że całą te Pasteurską bandę wziąłem za WROCŁAWIAKÓW :) Ale oczywiście się dostosuję z miejscem zbiórki. Ślązaku :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Prot napisał:Mam tylko taką łamigłówkę do rozwiązania: duża część ekipy jest z Wrocka-miasta Szatana. Prot Kaśka Jerry I Mario (teżmi większość ) NIE LICZY SIE ILE .. WAZNE KTO :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 PGR napisał: Prot napisał:Mam tylko taką łamigłówkę do rozwiązania: duża część ekipy jest z Wrocka-miasta Szatana. Prot Kaśka Jerry I Mario (teżmi większość ) NIE LICZY SIE ILE .. WAZNE KTO Mr. Green No to teraz nie bedziecie mniec watpliwosc KAKA(mojaja) WROCŁAW Nie chcę pasterowiczą przypominac gdzie spedzaja wiekszosc czasu i gdzie wyemigrowali i jakie miasto oraz ulica ich wypromowala :) "TYLKO WE WROCKU...." nawet LWOW tu przybyl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kak to sie piszesz jednak na weekend majowy :?: bo coś tam szemrałeś że wolałbyś poruchać w Oleśnicy czy coś... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kak to sie piszesz jednak na weekend majowy :?: bo coś tam szemrałeś że wolałbyś poruchać w Oleśnicy czy coś... :) :) Finanse i budrzet rzadzi ale bulgarii se nie odpuszcze :twisted: Zobaczy sie ja chce jezdzic jezdzic jezdzic jezdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 i chlać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 ja chce jezdzic jezdzic jezdzic jezdzic i chlać No tak to przecież jest niezaprzeczalny załącznik :) bulgarii se nie odpuszcze No własnie człek se trochę zagranicy liźnie :mrgreen: Potem wróci do ponurych Polaczków i smutnej rzeczywistości :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 W weekned majowy wchodze bezapelacyjnie tylko nie bierzcie prosze Kaki :) To tym wyjezdzie Balaton bedzie skażony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Greg spijemy go dzien wczesniej tak zeby wstał o 5 popołudniu wtedy już będziemy gdzieś w knajpie na południu Słowacji :twisted: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Greg spijemy go dzien wczesniej tak zeby wstał o 5 popołudniu wtedy już będziemy gdzieś w knajpie na południu Słowacji Twisted Evil Mr. Green Buttrock Juz nie moge sie doczekac :mrgreen: ALE GROZICIE CZY OBIECUJECIE :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 PGR znajać świat to ta menta bedzie już tam siedziałą :) tego rzepa ciężko sie pozbyć :) moze cos wychlejemy w tym tyg ? co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi