PGR Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jaki chcecie standard noclegów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Czolem! Mi tam i podloga wystarczy :icon_mrgreen:.Nie wiem jaki jest plan, ale jak wszyscy spimy w Wegierskiej Gorce, to ja tez ;]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jaki standard .... hmmm .,.. dla mnie moze być garaż ... albo krzaki w ogrodzie .. wszystko mi jedno byle tanio :smile: JEDZIE KTOŚ AUTEM ???????????????????????????? :crossy: :icon_mrgreen: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 JEDZIE KTOŚ AUTEM ???????????????????????????? :crossy: :icon_mrgreen: :wink: :flesje:pracujemy nad jednym koluniem ... ale twarda sztuka :smile: Co do standardu - PGR - powinna być woda, kibel i łóżko z poduszką i kołdrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Prot Jadę ja i mój plecak przez niektórych zwany Złotą :icon_mrgreen: Poproszę dwójeczkę... ...i tu powstaje pytanie - brać na ten wyjazd śpiwory i materace czy też zakładamy że śpimy w takich miejscach gdzie jest pościel? Pytanie o tyle ważne że znowu będę musiał zapakować gargantuiczne ilości kosmetyków Złotej i muszę wiedzieć czy bede miał trochę miejsca dla ciebie czy też zostaje mi parę majtek do kieszeni wsadzić i już :wink: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 pracujemy nad jednym koluniem ... ale twarda sztuka :banghead: Co do standardu - PGR - powinna być woda, kibel i łóżko z poduszką i kołdrą. No to pracujcie nad nim intensywnie !! bo niektórzy nie mają nawet gdzie bagaży zabrać ! nawet najpotrzebniejszych rzeczy :wink: ... no i żarcia troche by sie zdalo ... ewentualnie jakis namiot a to duzo miejsca zajmuje .. zresztą zawsze sie przyda ktoś autem !! :cool: :crossy: :clap: PożdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no właśnie Pietra - ja zachowam optymizm życiowy i jadę bez materaca i śpiworu, czyli minimum domki z pościelą...Obsługa, czyli major domus, pokojówka, kucharka itd - cóż, pocierpimy bez! to tylko kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 WITAM WSZYSTKICH POSTANOWILISMY Z ZONKA ZMIENIC PLANY I RUSZYC RAZEM Z WASZA EKIPKA NA WEGRY OCZYWISCIE JESLI NAS PRZYGARNIECIE .ps. mam na imie Gerard moja zonka Renata mamy po 33 lata smigamy yzf 1000 ubranym w 3 kufry,pozdrawiamy wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Masz za szybki motocykl. Nie możesz jechać. :banghead: Jasne, że tak. Cholera w Melaxie noclegi się wyczerpały. Ostatnie dwa pokoje zaklepałem PGRem. Pidżi trza coś pomyśleć. Zgłaszać się szybciorem kto tam jeszcze potrzebuje noclegu z 28.04 na 29.04 w Węgierskiej Górce. Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dawać szybko znac ile miejsc zaklepac to moze sie cos znajdzie (to dlugi weekend więc się pospieszcie bo w Goorce często miejsc brak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Może najpierw PROT napisze dlo zarezerwował te noclegi? Co by się nie dublowało :banghead:A przy okazji powstanie lista jadących :P Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Browar .. nocleg x 2 ... możliwie jak najtaniej /PGR :evil: / standard nie gra roli !! jak hardkor to hardkor :banghead: :P :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! A ja sie musze z MarianKą dogadac. Bo my daleko do Wegierskiej Gorki nie mamy, a skoro Wy tam bedziecie juz w piatek w wiekszej ekipie, to cos czuje, ze rano szybko nie wstaniecie :banghead:. To da nam czas na dojechanie i zabranie sie juz w dalsza droge :P.Taniej o jeden nocleg, co dla mnie sie liczy jak cholera :evil:.A Marian z uwagi na czas (praca) tez mowil, ze wolalby ruszac w sobote. Pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czolem! A ja sie musze z MarianKą dogadac. Bo my daleko do Wegierskiej Gorki nie mamy, a skoro Wy tam bedziecie juz w piatek w wiekszej ekipie, to cos czuje, ze rano szybko nie wstaniecie :banghead:. To da nam czas na dojechanie i zabranie sie juz w dalsza droge :P.Taniej o jeden nocleg, co dla mnie sie liczy jak cholera :evil:.A Marian z uwagi na czas (praca) tez mowil, ze wolalby ruszac w sobote. Pozdrawiam Ja mniej więcej tak samo. Czyli raczej w piatek nie dojadę i sen mnie złapie gdzieś w trasie... bo musze przez Kraków jechac. Ale rano melduje się w wyznaczonym miejscu z kompletem map sztabowych i kompasem.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Browar nic nie bój nasypie siana do garażu i bydzie :banghead: To w ogole rezerwować coś jeszcze czy te dwa pokoje w Melaxie wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi