Skocz do zawartości

weekend majowy 28.04-3.05 lub 7.05 WĘGRY

PGR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiem to wystarczy dowód osobisty ale nowy. Marlew może byś zapodał propozycję traski, bo planowanie w piątek przed wyjazdem ... to wiesz ....

Trzeba mieć Paszport Polsatu inaczej nie da rady.....

A poważnie dowód jest OK i wystarcza. A traske opracuje w tygodniu jak wróce bo na razie szykuje się do wyjazdu świątecznego i pucuje kask :crossy:

mokrych jajek i twardej kiełbasy wszystkim życzę.... :)

A CO Z WALUTĄ ?? BO TAM JEST JESZCZE WALUTA NARODOWA CZYLI FORINT :icon_mrgreen: O ILE DOBRZE MYŚLE .

JAK WY ROBICIE ? ZMIENIACIE KASE NA MIEJSCU W KANTORZE CZY JUZ W POLSCE ?? BO I JAKIES KORONY SŁOWACKIE BY SIE PRZYDAŁO ZABRAĆ ...

PoZdRo !!

:icon_mrgreen:

Edytowane przez Browar

A CO Z WALUTĄ ?? BO TAM JEST JESZCZE WALUTA NARODOWA CZYLI FORINT :icon_mrgreen: O ILE DOBRZE MYŚLE .

JAK WY ROBICIE ? ZMIENIACIE KASE NA MIEJSCU W KANTORZE CZY JUZ W POLSCE ?? BO I JAKIES KORONY SŁOWACKIE BY SIE PRZYDAŁO ZABRAĆ ...

PoZdRo !!

:icon_mrgreen:

Ja zawsze ciągnę z bankomatu większe sumy albo płacę kartą. Ale drobniejsze na granicy wymienie bo róznie moze byc. Wiec te 200-300 koron lepiej miec na smażeny syr z hranolkami i tatarskou omackou :icon_mrgreen:

10 dni...

NO TAK TYLKO NIE KAŻDY MA KONTO :icon_mrgreen:

... a co w końcu z tą walutą ?? są Forinty ??

są w kantorach forinty i korony i nawet nieraz bardziej egzotyczne waluty - Twoj wybór :icon_mrgreen:

a i jeszcze cos - ubezpieczcie się na wyjazd - to jest parę złotych a wtedy naprawdę bezpieczniej się jedzie :icon_mrgreen:

Edytowane przez Marlew

czy Ubezpieczenie Studenckie Euro<26 może być ??

Cytując samego Ciebie : NO TAK TYLKO NIE KAŻDY MA ... Euro<26 :icon_mrgreen:

i nie wiem co to jest :flesje: po prostu potrzebne jest ubezpieczenie kosztów leczenia i ew. transportu do kraju kiedy np ukąsi mnie osa i spuchnie mi lewa stopa :wink: nie wiem w jakiej firmie ani jak sie nazywa bo sam wykupuje zazwyczaj w PZU lub Warcie

pozdr

Cześć, wg mnie stary dowód też wystarczy - przynajmniej ja do Czech bez problemu wjeżdżałem...

Marlew, to ubezpieczenie rozumiem że w pierwszym-lepszym punkcie przy granicy też wykupimy, tak jak kiedyś zieloną kartę?

Pzdr

Pamiętaj o szpileczkach i pończoszkach Piękny/a kawalerze. I nie myśl o tym myśl o czymś innym :wink: Supcio. Ponoć Cotlet sie też wybiera milioner jeden ... :icon_mrgreen: Dawać tu listę chętnych, którzy nocuja w Węgierskiej Górce bo trzeba noclegi porezerwować. PGR notuj