qgel Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nie chcę się wygłupić :) ale paszport jest niezbędny do Waszego wyjazdu ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to wystarczy dowód osobisty ale nowy. Marlew może byś zapodał propozycję traski, bo planowanie w piątek przed wyjazdem ... to wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Z tego co wiem to wystarczy dowód osobisty ale nowy. Marlew może byś zapodał propozycję traski, bo planowanie w piątek przed wyjazdem ... to wiesz .... Trzeba mieć Paszport Polsatu inaczej nie da rady..... A poważnie dowód jest OK i wystarcza. A traske opracuje w tygodniu jak wróce bo na razie szykuje się do wyjazdu świątecznego i pucuje kask :crossy:mokrych jajek i twardej kiełbasy wszystkim życzę.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) A CO Z WALUTĄ ?? BO TAM JEST JESZCZE WALUTA NARODOWA CZYLI FORINT :icon_mrgreen: O ILE DOBRZE MYŚLE . JAK WY ROBICIE ? ZMIENIACIE KASE NA MIEJSCU W KANTORZE CZY JUZ W POLSCE ?? BO I JAKIES KORONY SŁOWACKIE BY SIE PRZYDAŁO ZABRAĆ ... PoZdRo !! :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja liczę na karty kredytowe a na Węgrzech najwyżej z bankomatu coś się wyjmie Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A CO Z WALUTĄ ?? BO TAM JEST JESZCZE WALUTA NARODOWA CZYLI FORINT :icon_mrgreen: O ILE DOBRZE MYŚLE . JAK WY ROBICIE ? ZMIENIACIE KASE NA MIEJSCU W KANTORZE CZY JUZ W POLSCE ?? BO I JAKIES KORONY SŁOWACKIE BY SIE PRZYDAŁO ZABRAĆ ... PoZdRo !! :icon_mrgreen: Ja zawsze ciągnę z bankomatu większe sumy albo płacę kartą. Ale drobniejsze na granicy wymienie bo róznie moze byc. Wiec te 200-300 koron lepiej miec na smażeny syr z hranolkami i tatarskou omackou :icon_mrgreen:10 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 NO TAK TYLKO NIE KAŻDY MA KONTO :icon_mrgreen: ... a co w końcu z tą walutą ?? są Forinty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Są forinty i są koronyA w Rumunii dalej są Leje - tylko że już po denominacji Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) NO TAK TYLKO NIE KAŻDY MA KONTO :icon_mrgreen: ... a co w końcu z tą walutą ?? są Forinty ?? są w kantorach forinty i korony i nawet nieraz bardziej egzotyczne waluty - Twoj wybór :icon_mrgreen: a i jeszcze cos - ubezpieczcie się na wyjazd - to jest parę złotych a wtedy naprawdę bezpieczniej się jedzie :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Marlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 czy Ubezpieczenie Studenckie Euro<26 może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 czy Ubezpieczenie Studenckie Euro<26 może być ?? Cytując samego Ciebie : NO TAK TYLKO NIE KAŻDY MA ... Euro<26 :icon_mrgreen: i nie wiem co to jest :flesje: po prostu potrzebne jest ubezpieczenie kosztów leczenia i ew. transportu do kraju kiedy np ukąsi mnie osa i spuchnie mi lewa stopa :wink: nie wiem w jakiej firmie ani jak sie nazywa bo sam wykupuje zazwyczaj w PZU lub Warcie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Cześć, wg mnie stary dowód też wystarczy - przynajmniej ja do Czech bez problemu wjeżdżałem...Marlew, to ubezpieczenie rozumiem że w pierwszym-lepszym punkcie przy granicy też wykupimy, tak jak kiedyś zieloną kartę?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No i se popsułem humor ... nie jadę ... bez ubezpieczenia :crossy: Choć mam nadzieję, że ... tfu jak pomyslę, że osa mogłaby mnie użreć ... :flesje: 240 godzin !!!! :icon_mrgreen: Marlew spamerze trasa opracowana ?????? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja ide dzisiaj pod latarnie to może się coś uciuła na wache :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Pamiętaj o szpileczkach i pończoszkach Piękny/a kawalerze. I nie myśl o tym myśl o czymś innym :wink: Supcio. Ponoć Cotlet sie też wybiera milioner jeden ... :icon_mrgreen: Dawać tu listę chętnych, którzy nocuja w Węgierskiej Górce bo trzeba noclegi porezerwować. PGR notuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi