Klaus Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam serdeczniemam pytanko czy ktos z kolegow posiada "naklejane" odblaski na kortke skorzaną oczywiście - i ewentualnie gdzie je kupiłwidziałem kiedyś taki uśmiech "acida" zrobiony z odblasków pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja mam odblaski już "wbudowane" w kurtke a o naklejanych nie wiem jak się spisują aczkolwiek wiem że są takowe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 na allegro w naklejkach znajdziesz... firmy robiące naklejki posiadają w ofercie odblaski naklejane... nie wiem czy na skórę, ale na kask jak najbardziej się nadają /różne kolory - można dopasować do koloru kasku, tak żeby tylko po podświetleniu było widoczne/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 W kurtki tekstylne są wszyte fabrycznie i nie ma problemu. Ze skórą jest inaczej. Nie kupiłbym kurtki z wszytymi odblaskami - to ją by oszpeciło. ONA MA BYĆ TAKA JAK JEST. Skóra to skóra i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ze skórą jest inaczej. Nie kupiłbym kurtki z wszytymi odblaskami - to ją by oszpeciło. Niekoniecznie. Jeśli miałyby to być zwykłe paski no to rzeczywiście - nieciekawie, ale tak jak pisał KLAUS DRIFTER:widziałem kiedyś taki uśmiech "acida" zrobiony z odblaskówjeśli bedzie to jakiś fajny wzorek lub coś w postaci np dużego emblematu to wydaje mi się zę może wyglądać naprawdę ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Może i tak, ale musiałoby być to czymś wyjątkowym. Na pewne nie nazwa lub znak producenta ciuchów lub motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 znak harleya na przykład a ja słyszałem że mieli wprowadzić takie kurtki jakie zdają na prawko te odblaskowe bo motocykliści są mało widoczni na drogach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi