Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jakby tak brać na serio treść wszystkich ogłoszeń to można by dojść do wniosku' date=' że w Niemczech jeżdżą same kobiety i nie nakręcają rocznie więcej niż 2 tys. km :)[/quote']Nie zapominaj o niemieckich staruszkach' date=' co to tylko w niedziele jeździli :)[/quote']Albo przez ostatnie 8 lat stał nieużywany w garażu... :? Staram się właśnie sprzedać swojego GSa z przebiegiem 32000 mil i ludzie kręcą trochę nosem' date=' że duży. Nie zdziwię się jeśli ma jeszcze 10-15k więcej. Co do oleju to bierze tak jak wcześniej tutaj wspomniane sprzęty.[/quote']Niektórzy wolą kupić sprzęt odpicowany na szybko przed sprzedażą niż z prawdziwym przebiegiem i z kilkoma rysami na lakierze... Ale jeżeli wtedy będą spać spokojnie to nie bronię 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy mozna tak bezkarnie zmieniac sobie olej. Moj ma napisane wyraznie ze potrzebuje 10W 40 Można. I to nie tylko bezkarnia, a nawet jak widać z dobrym skutkiem na spalanie oleju. Tak na marginesie - dużo zalezy od eksploatacji. Mój GS przy spokojnej jeździe praktycznie nie brał oleju, ale jak zrobiłem trasę kilkaset km z prędkością 140 - 160 km/h to wtedy łykał. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Czy mozna tak bezkarnie zmieniac sobie olej. Moj ma napisane wyraznie ze potrzebuje 10W 40 i taki na razie wlewam. Ale milo bylo by obnizyc troszke zurzycie. A gdzie jest napisane że nie wolno lać lepszego oleju?Dowiedz się, co oznacza każdy element oznaczenia oleju, nie tylko klasy lepkości lecz i jakości. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Staram się właśnie sprzedać swojego GSa z przebiegiem 32000 mil i ludzie kręcą trochę nosem' date=' że duży.[/quote'] Czasami takie sytuacje poprostu mogą zwalić z nóg :) Ostatnio remontowałem od podstaw Simsonka na handel no i jedyne czego mi brakowało to linki prędkościomierza, ale postanowiłem, że sprzedam go bez niej. Pierwszą rzeczą na jaką ludzie patrzyli na giełdzie to przebieg i cały czas kręcili nosem, że duuużo. Nie wiadomo który z kolei był to prędkościomierz w historii tej pierdziawy, albo który z kolei silnik, ale jednak 15 tys. km niepokoiło zainteresowanych... :) Nie wiem jak ludzie mogą być tak naiwni...Sory za spamowanie ale nie mogłem się powstrzymać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Gdy nosiłem się z zamiarem kupna merca 124 200d '85 z przebiegiem na liczniku 503 000 km, różni rozmówcy pukali sie w czoło. Kupiłem grata, obecnie ma 550 000 km i (odpukać) działa i trąbi bez zastrzeżeń. Mimo mrozów odpala o własnych siłach za pierwszym razem. Nominał. Przebieg nie jest najważniejszy.Zastanawiam się co napisać w ogłoszeniu gdy będę sprzedawał TW200. Licznika nie ma od dwóch sezonów. Co do GS500 i określenia stanu, to ważne jest ciśnienie sprężania i dźwięki jakie wydaje gorący silnik. Przebieg jest sprawą drugorzędną, bo spotyka się gieeski które jeżdżą z poziomem oleju poniżej końca bagnetu. Mogą mieć na liczniku tylko te mityczne 30 tys mimo tego nadają się tylko do remontu. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Staram się właśnie sprzedać swojego GSa z przebiegiem 32000 mil i ludzie kręcą trochę nosem' date=' że duży. Nie zdziwię się jeśli ma jeszcze 10-15k więcej. Co do oleju to bierze tak jak wcześniej tutaj wspomniane sprzęty.[/quote']Niektórzy wolą kupić sprzęt odpicowany na szybko przed sprzedażą niż z prawdziwym przebiegiem i z kilkoma rysami na lakierze... Ale jeżeli wtedy będą spać spokojnie to nie bronię 8) pzdr @starteCo do rys to gadałem z jednym zainteresowanym na gg i mówię, że sprzęt ma trochę rys; w sumie jak dla mnie normalna sprawa. W końcu motocykl ma swoje lata i trochę już przejechał. A gość się pyta czy to bardzo widać i czy szpeci motocykl :) Musiałem gościa zapewniać, że z pół metra ni chu nie zobaczy :) Ogólnie powoli nastawiam się na to, że kolejny sezon spędze na GSie, ale przynajmniej będę wiedział czym brykam :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co do rys to gadałem z jednym zainteresowanym na gg i mówię' date=' że sprzęt ma trochę rys; w sumie jak dla mnie normalna sprawa. W końcu motocykl ma swoje lata i trochę już przejechał. A gość się pyta czy to bardzo widać i czy szpeci motocykl Razz Musiałem gościa zapewniać, że z pół metra ni chu nie zobaczy Smile Ogólnie powoli nastawiam się na to, że kolejny sezon spędze na GSie, ale przynajmniej będę wiedział czym brykam Smile[/quote'] Musze powiedziec ze jak patrze na tego Twojego gs-a na zdjeciu z allegro to nie wiem czy w zyciu widzialem bardziej zadbanego :) Ludzie naprawde czasem sami szukaja dziury w caly. Chociaz fakt jest faktem ze trzeba uwarzac na miny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Może zadbany to on i jest ale po samym wyglądzie widać że miał jakąś przeszłość tak jak mój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Może zadbany to on i jest ale po samym wyglądzie widać że miał jakąś przeszłość tak jak mój :)Pewnie, że przeszłość ma :) Jak ktoś umie używać google to się dowie że GSy były produkowane w 1994, ale na pewno nie żółte :):) Poprzedni właściciel leżał i dobrze o tym wiedziałem kupując sprzęta. Cudów się nie ma co spodziewać po 12 letnim motocyklu chyba że stał u jakiegoś kolekcjonera. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi