kakanogaja Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Panowie' date=' już parę miesięcy temu czytałem wspomnienia z Bułgarii i z dziką radością bym się dopisał na Bułgaria:Reloaded - jak tylko wynegocjuję urlop :? - ale mam pytanie za 62500 USD: ponieważ do lata pewnie nie kupię sobie ZZR 1400, to czy zaistnieje podgrupa w której na trasie na TDM się utrzymam :?:[/quote'] Kup od maria ZZR w super stanie sam widzialem 8O A ty mario w takim tempie i przepie....niu kasy na impry to ku...a ta nadzieja coraz bardziej nikla z ta RR! bo mario bedzie podgrupa :P :twisted: Pomozcie mi Maria zmobilizowac do spiecia sie i zakupu RR poki wchodzi tu to wiem ze jest trzezwy,wiec moze cos zrozumie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Kup od maria ZZR w super stanie sam widzialem Wierzę :mrgreen: Ale następna w kolejce jest VFR albo FJR, i to niestety dopiero w 2007 jak znajdę drugą pracę :? Chyba, że mi już zupełnie odbije :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Pomozcie mi Maria zmobilizowac do spiecia sie i zakupu RR poki wchodzi tu to wiem ze jest trzezwy' date='wiec moze cos zrozumie Twisted Evil[/quote']Ja go zmobilizuję tym kaskiem, który mu oddaje do malowania :banghead: Mario, no przecież nie będziesz jeździł w takim kasku na ZZR-ze? :mrgreen: :evil: Panie Kaka, podoba się? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kaka sie madruj bo pancio wie co robi ..... adu sloneczeko tak szantarzowac ?? mnie bohatera??? :) Pablo i marlew .. konkrety > czyli ustalamy termin na polowe lipca tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kaka sie madruj bo pancio wie co robi ..... adu sloneczeko tak szantarzowac ?? mnie bohatera??? :) Pablo i marlew .. konkrety > czyli ustalamy termin na polowe lipca tak ?? Połowa lipca wyjazd -początek sierpnia powrót. Już nawet wyższą szybke zamówiłem do bandita bo strasznie wieje powyżej 200 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Połowa lipca wyjazd -początek sierpnia powrótCholercia, terminy mnie gonią 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Połowa lipca wyjazd -początek sierpnia powrótCholercia' date=' terminy mnie gonią 8O[/quote'] ...nas nie dogoniat.... :lol: :lol: :lol: poradzisz sobie - lepiej rób to prawko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Adu - a dobrze sobie to przemyslalas ? nie zebym nie chcial cie zabrac - ale na taki wyjazd to trzeba miec jednak pewne umiejetnosci i doswiadczenie zeby dziennie zrobic 800-900 km - i moim skormnym zdaniem dla osoby ktora dopiero co zrobiła prawko i kupila 1 moto to jednak ryzykowna wyprawa ktora ma duza szanse zakonczyc sie paciakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Właśnie dlatego Pawełku rozważam wszystkie za i przeciw i nie powiedziałam konkretnie ,,jadę". Mam tego świadomość i dlatego lightowo podchodzę do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 chyba trochę za daleko jak dla mnie:) życze udanej wyprawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 o kur...wa ale macie tu kolao wzajemnej adoracji ?!!!!A gdzie sie podzial maniek ????Co do wypadu to z takimi lanserami nigdzie nie jade :oops: po pierwsze nie mam na czym bo gruby uplynnil mi grata po 2 za drogopo 3 za daleko po 4 dopadl mnie pracocholizm i caly czas pracuje po 4 a kij wam w oko i nie wkurwiac mnie tu sloneczkiem i panienkami :clap: PS nie mam polskich klawiszy wiec wiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A ja Ci mówie ze pojedziesz- zakupie dla Ciebie jakiegos sprzeta i smigamy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Mrlew prosba do ciebie . Zapodaj jakies szczegoly odnosnie samej trasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Mrlew prosba do ciebie . Zapodaj jakies szczegoly odnosnie samej trasy.. ale jakie szczególy? jak daleko, rozkład trasy, trasa, jakie nawierzchnie, gdzie noclegi.... Spotykamy sie w piatek na granicy w Barwinku. Nocleg w hotelu. Rano po późnym sniadaniu w drogę -Słowacja 120 km, Węgry chyba z 200 i za 3 godziny jestesmy w Rumunii, robimy jeszcze z 300 i nocleg. Winko itd. Rano jazda przez Transylwanie, pare zamków, góry... Bukareszt, i nocleg. Rano wyjazd i za 15 minut Dunaj i granica. Potem 300 km przez Bułgarie i po południu w poniedziałek jestesmy ;)To wersja skrócona. Asfalt wszedzie lepszy niż u nas, drogi w miare puste. Grupa szybka jest w stanie trzymac 140-200 w trasie... wolna spokojnie 120-140. Obie grupy do poniedzialku dojadą na luzie. Ale po drodze zwiedzamy - tym razem nie dam sie wyrolowac... pic można wieczorem :P wiec zamki, winnice, góry (widoki a nie wspinaczka).Na miejscu od poniedziałku pijemy i sie bawimy (trawy nie pale bo mam dołki) knajpy, drinki, plaża toplessy.... takie tam :buttrock:Jak nam sie to znudzi to wycieczka do Sozopola albo do Veliko Tyrnowo (warto). Po tygodniu zwijamy się i wolno jedziemy z powrotem aby na piatek sobote przyjechac do domu. Pełne dwa tygodnie :DTo wersja krótka- teraz pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 To wersja krótka- teraz pytaniaCo to są "dołki" ? :lol: [ Dopisane: 07-03-2006' date=' 22:26[/i'] ]i czy oprócz Adu ktoś jeszcze jedzie w wolnej grupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi