ścinacz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Moje pierwsze buty Probiker nie pamietam modelu - szajs jak cholera rozwalają sie po miesiącu użytkowania ogólnie nie polecam , kupilem bo skusila mnie cena 199zl jak się okazalo wywalone w bloto Drugie jakie mialem to Nitro link Buty zł buty są bardzo wygodne i jak się okazało dobrze zabezpieczają stopy - po spotkaniu z dzikiem na trasie buty uległy zniszczeniu a moje nogi nie:) Jedyny Mankament buty flaczeją po intesywnym użytkowaniu , z przodu bardzo szybko ulega znieszczeniu materjał z przodu ten taki pofałdowaniu :) jest niestety z jakiegos sztucznego tworzywa 3 to Sidi Vertigo bardzo zadowlony jestem z nich , bardzo solidnie wykonane , trwałe i mi się podoba magiczna nazwa Sidi:) jedyny mankament skrzypią podczas chodzenia:) Edytowane 14 Lutego 2009 przez ścinacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haber Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja mam sidi vertigo i jestem bardzo zadowolony jak narazie choc duzo jeszcze w nich nie zrobilem kilosow. Dlugo sie nad alpinami smx zastanawialem, ponoc sa wygodniejsze pod wzgledem dlugiego chodzenia (np wiecej niz 2 godzin na ziemi np na zlocie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ja od 4 lat w Daytona Urban GTX. Super wygodne do tego sprawdziły cię przy glebie i w 10godzinnej jeżdzie w deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy ktos z was jezdzil w Suomy Touring? Jesli tak to prosze o opinie. Czy oplaca sie zaplacic drugie tyle za Daytona Spirit XCR? Ktos jezdzil w nich i moze sie tez podzielic opinia? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy oplaca sie zaplacic drugie tyle za Daytona Spirit XCR? Ktos jezdzil w nich i moze sie tez podzielic opinia? Stronę czy 2 wcześniej o nich pisałem :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam mam zamiar kupić sobie buty Puma 1000. Czy ktoś takowe użytkuje ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Strasznie mi się podobają i są sexy. Mi tez sie podobuja :) A ogół plebsu twierdzi że wygladają jak kalosze i wolą kupic Sidi Vertigo...(ktore są już chyba popularniejsze niż dresy Nike) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A ja jeżdzę w Hein-Gericke PSX, które tydzień temu uratowały mi nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Strasznie mi się podobają i są sexy. Mi tez sie podobuja A ogół plebsu twierdzi że wygladają jak kalosze i wolą kupic Sidi Vertigo...(ktore są już chyba popularniejsze niż dresy Nike) Dokładnie Panowie :) Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Stronę czy 2 wcześniej o nich pisałem :wink: Napisales ze nie przemakaja, ale moje pytanie jest czy oplaca sie 2x wiecej zaplacic niz za Suomy Touring (ktore de facto na stronie producenta tez sa opisane jako waterproof). A przy okazji - gdzie je kupiles? Bo jak dzwonie po sklepach to nigdzie tego cuda jeszcze na oczy nie widzieli i tylko ew. moga zamowic (a ja nawet nie wiem jaki rozmiar by na mnie pasowal). I ile za nie zaplaciles (bo sciagane teraz beda kosztowaly sporo ze wzgl na szalejace kursy euro). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A ja bez szaleństw, ale jestem zadowolony. Mianowicie pomykam sobie od dwóch lat w Daytonach Flash. Buty dają radę, są usztywnione w newralgicznych punktach, co ciekawe mimo braku membrany po 3 godzinach jazdy w deszczu nie były wewnątrz nawet wilgotne. Chociaż możliwe, że to nie tylko zaleta samego buta, bo skórę starałem się odpowiednio zaimpregnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a ja wlasnie kupilem SMX plusy i jestem zadowolony :icon_razz: zakup byl bardziej dzielem przypadku niz celowym wyborem bo wybor padl na sidi vertigo corsa ale nistety przyslany rozmiar byl za maly a wikszych ni bylo w ofercie.. (PS. sidi vertigo corsa maja zawyzone nr do rzeczywistosci - kupuj min rozmiar wiekszy - ja nosze 44 a sidi pasuje min 45 a alpinestars smx plus 44 sa OK). smx plusy sa niesamowicie wygodne - czuje sie jak w trampeczkach POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mel Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Falco Sirius - fajnie wykonane za dobre pieniądze ~500zł. Mierzyłem w SMX ale promocja się skończyła a nie miałem 900 zł na nie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 na allegro wyczaiłem smx-plusy za ok 850 zł -z racji ze dolar i euro ida cholernie w górę to nie wiem czy brac te z aukcji teraz czy czekac ma bajzel (w wawce dopiero 15 marca)... Jak myslicie? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mel Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Czekaj na bajzel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi