flisert Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam kolegów z Warszawy i nietylko !!! Jestem za. Częstochowę można zwiedzić, bo chyba wiele osób tak jak jak było na Jasnej Górze, a w samym mieście nie bardzo.Tak sie sklada że jestem od 23 lat mieszkańcem Częstochowy i z wielka chęcią służe pomoca. Dla chetnych i zmeczonych po podróży schronirnie przed słońcem i cos na zab. (byle nie za dużo) :buttrock: Termin 23.04.2006 jest znany co do godziny- jak bedziecie wiedziec o której mniejwiecej bedziecie na miejscu dajcie znac to wyjade po Was. Jeszcze jedna prosba jakoby ktos Was policzyl aby jedzonka nie brakło :banghead: Jak wszysko sie dobrze ułoży chetnie sie dołącze do dalszej wycieczki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 jestem od 23 lat mieszkańcem Częstochowy i z wielka chęcią służe pomocaSUPER :buttrock: Mamy przewodnika. Popieram. Proszę o dalsze instrukcje.Pilnuj proszę tego tematu, a my będziemy pilnować (się) ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 flisert dzięki za ofertę podejrzewam, że z wyżywionka nie skorzystamy bo nie chcemy doprowadzić Cię do bankructwa :buttrock: Ekipa, która będzie jechała z Warszawy do Częstowowy to nie tylko forumowicze.Rok temu było nas około 30 osób, a w tym roku pewnie więcej. Proponuję byś spotkał się z nami na tej wcześniej wspomnianej stacji BP. Podaj telefon to zadzwonimy jak będziemy dojeżdżać. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 podejrzewam, że z wyżywionka nie skorzystamy bo nie chcemy doprowadzić Cię do bankructwaspoko na kanapke i porcyjke bigosu i cos do picia dla kazdego jeszcze mnie stac !!!! ;) Podaj telefon to zadzwonimy jak będziemy dojeżdżać.wszystko w swoim czasie (moze sie zmienic wiec nie bede robil zamieszania) ;) P.S.Za jedzonko i popitke oddacie w browarkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja tez postaram sie pojawić tego dnia w Częstochowie :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 flisert w takim razie jak nalegasz to skorzystamy :P Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Oj kolego, mama będzie cały dzień sterczała nad ogromnym kotełm bigosu :mrgreen: , ale pewnie lubi motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 w takim razie jak nalegasz to skorzystamy No pewnie....Flisert coś na ząb a my jakieś płyny :mrgreen: Janusz mam nadzieje ,że dla zdecydowanych zorganizujemy wspólny przelot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jeśli chodzi o wspólny przelot do Częstochowy to jak napisał Galar zbiórka w punkcie : "Tak jak w zeszłym roku. Skrzyżowanie katowickiej z drogą nr 721 z Piaseczna i Magdalenki 23.04. godz. 7.00"A jak pytasz o przelot do flisert to wszyscy podjedziemy :P Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A jak pytasz o przelot do flisert to wszyscy podjedziemy TAK JAK PISALEM WCZESNIEJ !!! Dla chetnych i zmeczonych po podróży schronirnie przed słońcem i cos na zab. (byle nie za dużo) Rok temu było nas około 30 osóbno cóz czyli sporo :oops: ale spokoCo wy na to zeby ograniczyc sie tylko do zaproszen dla 4umowiczów ?? - postawilbym wtedy na jakosc a nie na ilosc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Piszę się na Częstochowę i Świętokrzyskie. chyba że jakiś konflikt terminów wyjdzie. Nie biorę na razie udziału w ustalaniu szczegółów bo jak dla mnie to za wcześnie. Kur...a właśnie mi się pzrypomniało że na wesele idę 22 kwietnia... WRRR :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Skrzyżowanie katowickiej z drogą nr 721 z Piaseczna i Magdalenki 23.04. godz. 7.00" Zanotowane i zapamiętane chyba ,że znowu mi ten niemiec karteczke schowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Co wy na to zeby ograniczyc sie tylko do zaproszen dla 4umowiczów :ehz: Jak to sobie wyobrażasz: "panowie na prawo a koledzy na lewo".Wskaż tani lokal (ale smaczny) z DUUUUUUUUUŻYM parkingiem, każd weźmie sobie to co lubi. Nie będziemy narażać twojej mamy na męczące mieszanie kotła bigosu. Możesz jeszcze ściągnąć na jakiś parking wojskową kuchnię polową z grochóweczką :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak to sobie wyobrażasz: "panowie na prawo a koledzy na lewo". W sumie to masz racje !!! :twisted: a ja tak bardzo chcialem zeby bylo ladnie i przyjemnie :twisted: Wskaż tani lokal (ale smaczny) z DUUUUUUUUUŻYM parkingiem' date=' każd weźmie sobie to co lubi. [/quote']Tani i dobry ??? Bedzie problem - ale cos wymyśle Jest ktoś na 4um kto blisko mieszka Cz-wy ?? (co dwie głowy to nie jedna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Zjeśc pojedziemy tak jak rok temu pod zamek w Olsztynie. krajobraz wspaniały, jadło nawet dobre i parking, że ho ho. Chyba, że Galar ma inny pomysł :idea: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi