bartek20 BSA A65 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80323802 no comments :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 :? wstyd sie w takim pokazac...wogole to koles sam siebie osmiesza...ja bym wolal dac ta stowe niecała za uzywanego Nolana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 to tak teraz wygląda Tiger Jeszcze to produkują :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-moto Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 nie chcialbym sie wy**bac na tym kasku ... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 mialem kiedys podobnie wygladajacy Tornado na Ogara ale na "szczescie" jakies ch*je go zajebaly i jeździlem w jakiejs starej uzywce, przy predkosciach osiaganych na Ogarze itp sprzetach to moze ujdzie w tłumie :?: , bo na sporta to sie na pewno nie nadaje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 haha tego nikt nie kupi chyba ze nie wie co to za badziewie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojotkurier Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 ciezko by bylo wyciagnac leb w takiego polamanego laminatu wysciolonego steropianem o gestosci takiej jak ten do ocieplen bydynkow :twisted: w takim kasku szatan szybko sie upomni o twoja dusze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 "Kaski spelniaja wymogi Unii Europejskiej" - cokolwiek to znaczy ja wolalbym jednak, aby kask mial homologacje. A moze niech ktos sprzedawcy zabije cwieka i poprosi o dokladne oznaczenie normy i numer homologacji? Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ten kask ma pewnie E20... :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Powierzmy stan naszych głów temu panu, który to produkuje!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Kiedyś miałem taki jak jeździłem Etką. Dobrze ze sie nie wyjeb*** bo moze juz by mnie nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 na kursie taki miałem, tylko matowybardzo fajny, paznokciem mozna było grawerowac, lekko bo lekko ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 ale panowie! ten kask jest przepiekny :buttrock: spójrzcie na tą przyciemnianą szybkę w nocy jak i w dzień nic przez nią nie bedzię widać, po drugie ten wyciągany środek ( oczywiście jak nim je**iemy o ziemie to się wyciągnie :crossy:) kask the best jednym słowem bedziemy w nim bezpieczni :P tylko razi mnie ta wysoka cena :/ ( fakt lakier jest drogi a ten kask się świeci jak nie wiem co :P ) jednym słowem polecam tego tigera :D ( oczywiście zartuje hehe) to lepiej dolozyc i miec pewnosc ze przy glebie nasza głowa bedzie nadal w całosci :)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Paniom też się ten kask podoba....;-)ale żeby nie zaśmiecać proponuję do humoru lub oczyszczalniszkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ale cham z allegro może zamydlić oczy uzytkownikom alegro i bic na nich kasę. Jakby dobrze pogrzebał to moze na to jest paragraf w K.Karnym :?: Atest i wymogi UE na pewno nie sa spełnione :buttrock: Kask to najważniejszy element ubioru motocyklisty i nie mozna stosowac półśrodków. Ja mam zestaw: na drogę Airoh, w pracy w teren Uvex, na żużel /amatorszczyzna w soboty/ AXO. Teraz mam dylemat: kask dla żony :roll: Jakby nie kombinować to 350 zapłacić trzeba - zwłaszcza jak żonka jest OK.Jak bedę się rozwodził /oby nie/ to pomysle o tym kasku dla zony z tego tematu :crossy: :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi