andziafront Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 wiesz co mu nada zajebisty efekt przy niewielkiej kasie umyj go dokladnie i wypoleruj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 podoba mi się twoje rg nic bym w nim nie zmieniał 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 heh,chyba jednak zdecyduje sie na naklejki ;) :D ;) tylko jakies kolory musze sobie wybrac,bo te co sa na załączniku nie pasują....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 WITAM :P :P Niezmieniaj teraz jest ok :P :P PozdrawiamMUMA :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 zgadzam sie z Maxem i Zeusem :P gdybym miał włożyc 100 zl w wygląd tego moto to bym kupił śrubokręt za 5 zł , żeby odkręcic te owiewki a pozostałe 95zł na owiewke ala UFO :mrgreen: sory motorowery są genialne tylko w posiadaniu PolakaMuma, fajny podpis 8O :laughing: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 heh' date='chyba jednak zdecyduje sie na naklejki Razz Razz Razz tylko jakies kolory musze sobie wybrac,bo te co sa na załączniku nie pasują....pzdr[/quote']Wez nie kombinuj! Masz ładny lakier i pasujace do niego naklejki! Ja bym na Twoim miejscu zainwestowal w malowanie Felg bo nie za ladnie sie prezentuja (zobacz jak fajno to Siwemu wyszlo :P ) . Pozatym jesli jeszcze nei zmieniles to zmien uszczelniacze w przednim amortyzatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja bym go przerobił na styl ZX12R. Czyli czarny lakierek + złote dodatki (w tym felgi). Wzorowałbym się na tej fotce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja też podzielam zdanie poprzedników, na serio motor fajnie teraz wyglada, zrób tylko cos z tymi felgami bo są brzydkie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 heh...ale żeście temat odświerzyli...naklejki kupiłem...uwazam ze lepiej bedzie wygladac...co do felg to wlasnie mam zamiar przemalowac...tylko czy na srebrno??czy czarne??czy moze tak jak w linku: http://www.allegro.pl/item88381271_suzuki_..._motorower.htmlte mi się podobają...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja bym zrobił tak jak w linku :banghead: Pięknie to wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Czarne z polerowanym rantem ;) A jak nie to srebrne. Bye by niebyły całe czarne, bo opona zleje sie z felgą i tak troche lipnie u Ciebie mogło by wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi