Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 moge miec honde mtx80 za niecale 500zl kupywac??oplaca sie?a jak jest z czesciami i czy sa awaryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Myśle że się opłaca, a jeszcze bardziej jak ma dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 niema [ Dopisane: 02-01-2006, 17:08 ]® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 wiec z mojego punktu widzenia nie opłaca się-(ale jak wiem punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu patrzenia-)mysle ze jedno moto bez papierow wystarczy mi na całe zycie ale jesli nie chcesz jezdzic po publicznych to bier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 To zalezy od stanu jak igla to braz jak do lekkiego remantu to j**ac ja :P*-Strzałek Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tak jak pisał qpa jak do remontu to sie nie oplaca bo włozysz tyle kasy że byś kupił pożdanego mtx-a a Jeżeli jest dobra to jasne że sie opłaca pod warunkiem że niebędziesz wyjeżdżał na drogi publiczne. Mtx to raczej dobry motorek jezeli sie o niego dba:) A częsci wiadomot o już japonia wieć troszke kosztują . No ale to nie simson):)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 niema [ Dopisane: 02-01-2006, 17:08 ]® nie interesuje cię dlaczego nie ma dokumentów?, bo jeżeli nie ma to komuś musiało to moto zniknąć :P Wiem że Ciebie to rybka ale ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Temat bez sensu :? tego bylo juz miliardy na forum ... Za malo informacji , nie napisales nawet czy silnik chodzi 8O A co do dokumentow to w tych czasach to juz norma :( Koles pojedzie do niemiec sciagnie 10 motorow za 500 euro bez dokumentow i sprzedaje :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 na chodzie przednia lampa dziala, bez papierów, a normalnie po ile gdzies takie chodzą? [ Dopisane: 02-01-2006, 18:19 ]sorka lampy dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zależy który rocznik :roll: Napisz czy ma silnik chłodzony powietrzem czy cieczą, czy ma okrągłą lampe z przodu? Jeśli tak to jest to stary model i raczej nie chodzą drożej niż 1000 zł. Jeśli to wersja R2 czyli najbardziej wypasiona to wtedy spokojnie 2 tysie jeśli w dobrym stanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 chlodzona powietrzem ale ma kwadratowa lampe (w takiej owiewce) niewiem ktory rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 jesli powietrzem chlodzony, zeby sie nie okazal taki jak moj byly mbx, gaznik 14mm i 70na godzine max... ja mysle ze jednak warto brac, ale zalezy czy nie jest za bardzo uszkodzony. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 o to fajny miales model;]Kolega mial Mb z 85 Ten sam silnik co ty chlodzony powietrzem i gaznik 35 zasys i 18mm na cylinder juz:D i lecail nią 100:PJa Mam mtx wlasnie rozebralem ten silnik;]I powiem tak pod wzgledem wykonania MINARELI Są GORSZE:P:Ppo 1 wytrzymaly gruby wał,Lepiej rozwiązane sprzeglo,Zebatka Zdawcza na wieloklinie(Derbi Senda R te starsze mialy niektore jeszcze na klin), WAlek wyrownazający(HEh Jak rozbieralem silnik od Rx 94r to tego tam nie widzialem);]Jedyny minus to zeliwna tuleją i troszke niedopracowane uszczelnienie pompy wodnej:)Trzeba dbac o tamten Simering;]REszta ok Spoko silnik;]Moim zdaniem Taki MtX co ma blotniki od CR250 lepiej wygląda niz DT80 te do 94;]Wszystkie dT nie wiem czy zauwazyliscie mają Amputacje lewej owieki przedniej;]hehe pozdro:D [ Dopisane: 02-01-2006, 22:12 ]Niektorzy posiadacze Dt80 i sprzedający ją na alegro robią zniej niewiadomo jakie cudo;]Pisząc no ekhh ekhh :( ,,Sprzedam YamaheDT80 98rok"No ludzie gdzie w japoni robili Dt80lc2 w 98 roku jak producja tege modelu zakonczyla sie chyba w rok 94-95;]Albo Ktoś sie jara do mnie ze Dt ma 1KM wiecej od MtX ;]Śmiech na sali bo gosc juz mysli ze jest szybszy i mocniejszy;]Zapomina juz o przelozeniach i o tym ze dt jest prawie 10kg ciezsza i ma mniejszy moment obrotowy:P :P I zE on dal za Swoją dT 2500 tys zl a ja 1000:Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ), WAlek wyrownazający(HEh Jak rozbieralem silnik od Rx 94r to tego tam nie widzialem);]No bo to tylko moc zabiera a jednak w RX (tak samo jak w HM'ie) ona sie troche liczy :mrgreen: Wszystkie dT nie wiem czy zauwazyliscie mają Amputacje lewej owieki przedniej;]Seryjnie juz jej nie ma Zebatka Zdawcza na wieloklinie(Derbi Senda R te starsze mialy niektore jeszcze na klin)OIjjj cos mi sie wierzyc nie chce stary poniewaz zebatka zdawcza nie siedzi na stozku- tam zawsze jest wieloklin :P (klin by scielo) A co do DT to kazdy ja kupuje i kocha bo jest popularna i przereklamowana. To nie motocykl terenowy... Jakbym mial 4000zł to bym wolal 2 MTX"y kupil albo 2 TS'ki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 WAlek wyrownazający(HEh Jak rozbieralem silnik od Rx 94r to tego tam nie widzialem) Ale jest emijesci sw wersji RS sie go stosuje. wterenie tylko psuje efekt bo bez niego motocykl jes zywszy a wuruwnoważający przy 50-125 to on tylko nazwy jest. "No ludzie gdzie w japoni robili Dt80lc2 w 98 roku jak producja tege modelu zakonczyla sie chyba w rok 94-95;]96 ]Albo Ktoś sie jara do mnie ze Dt ma 1KM wiecej od MtX ;]Śmiech na sali bo gosc juz mysli ze jest szybszy i mocniejszy;]Zapomina juz o przelozeniach i o tym ze dt jest prawie 10kg ciezsza i ma mniejszy moment obrotowy:P Wink I zE on dal za Swoją dT 2500 tys zl a ja 1000:DpzdrW cylindrze MTXa jest więcej miecha do wyszlifowania i po kilku zabiegach zbiera sie całkiem fajnie.Niektóży Dtkowicze Pisza takie głupoty w ogoszeniach, zę az szkoda to czytac. np tu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M138609Moc 20km :( Pełna regulacja zwieszenia :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi