Vegathedog Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie wiedziałem, że kursem na prawo jazdy też się na allegro handluje: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79854948 Jaka cena atrakcyjna. Ciekawe czym się jeździ? :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ciekawe czy w tabletkach czy zastrzykach dają ten kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ciekawe czy w tabletkach czy zastrzykach dają ten kurs mailem wysyłają :D mało napisane... nie ma na jakim sprzęcie, kto szkoli, co wchodzi w skąłd kursu i niby dlaczego płacic 700zł za niewiadomocco skoro mozna za 400zł albo mniej pojsc na kurs na wuesce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ale po co robić kurs jak mozna kupić papier:http://allegro.pl/show_item.php?item=79697963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 slyszalem o tym.swego czasu bel nawet artykuł w jakies gazecie ze mozna zrobic taki przekret..szczegulów nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ale po co robić kurs jak mozna kupić papier: http://allegro.pl/show_item.php?item=79697963 dobre! Czas oczekiwania na dokument 30 dni.Na dokumencie oraz na pojezdzie znajduje sie sie litera L. dawno nie czytałem KRD, ale literka L może się znajdować tylko na samochodach nauki jazdy, w których musi znajdować się instruktor oraz kursant (szczególem jest, ze auto musi byś przystosowane do prowadzenia kursu nauki jazdy) swoja drogą niby oczywiste i legalne wszystko, ale jestem ciekaw jak taki papier funkcjonowałby w Polsce, szczególnie podczas kontroli policyjnej zwłaszcza w kontekscie tej literki L na aucie i braku w nim instruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ale po co robić kurs jak mozna kupić papier:http://allegro.pl/show_item.php?item=79697963 czy to jakis kant czy nie? Możlwie jest prawko bez żadnych egzaminów itd? Widziałem foto róznych moto z angli z znakiem L Ale były to zazwyczaj jakies 125ccm. Coto wogule jest///? KANT????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 czy to jakis kant czy nie? Możlwie jest prawko bez żadnych egzaminów itd? Widziałem foto róznych moto z angli z znakiem L Ale były to zazwyczaj jakies 125ccm. Coto wogule jest///? KANT?????????tak to zwykly kant, moze i bys dostal papier bo nietrudno sobie go zalatwic (bylo w tvn o tym) ale to jest zwykly swistek nigdzie nie zarejestrowany. A gostek o tym L napisal chyba zeby az takich podejrzen nie wzbudzic, mozesz sobie nawet z Z jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hej.Z tego co wiem z tą L-ką w GB jeżdżą wszyscy przez pierwszy rok od zdania egzaminu.Pierwsze prawko jest tymczasowe.Oznakowuje się pojazd z przodu i z tyłu.Zarówno moto jak i katamarany.Jest to mała naklejka-czerwona L na białym tle.Sąsiada syn zrobił prawko i jak młody ma prowadzić to wcześniej lata w koło auta ze szmatą co by wyczyscić miesca pod znaczek a później lepi te elki.Moimm zdaniem oferta z allegro to ściema.Nikt nie wyrobi prawka na podstawie dokumentów potwierdzających tożsamość.Ale to tylko moje zdanie.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nad czym tu się zastanawiać - to jedna wielka ściema. Prawo polskie jasno określa jakie dokumenty zezwalają na jazdę i jakie są zasady jego otrzymania. Oczywiście można sobie jakieś fajne prawko kupić, no w końcu mamy też takich inżynierów, magistrów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Przegięcie z tym prawkiem na allegro. Ludzie to niedługo własną rodzinę będą sprzedawać. A tak poza tym to mam do sprzedania siostrę :( Umie sprzatać i gotować. ;) ;) ;) :P :P :D Podaje też piwo :P:):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 z tym prawkiem to ściema było nawet coś o tym na stronie ministerstwa transportu ... w każdym razie w polandzie to nie przejdzieA ta siostra to z jakim przebiegiem :( ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 A tak poza tym to mam do sprzedania siostrę Umie sprzatać i gotować. Podaje też piwo Ja swoją oddam gratis - dorzuce tez piwo. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Mi się wydaje żeskoro jest się obywatelem Polski to prawo jazdy musi być wydane u nas w kraju a nie w GB. Ale może się mylę... A tak poza tym to mam do sprzedania siostrę Umie sprzatać i gotować. Podaje też piwo Ja swoją oddam gratis - dorzuce tez piwo. :mrgreen: Jak podobna do Ciebie to sporo tego piwa bedzie musiało być :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 A tak poza tym to mam do sprzedania siostrę Umie sprzatać i gotować. Podaje też piwo Ja swoją oddam gratis - dorzuce tez piwo. :mrgreen:ja wezme gratis siostre przyda sie a piwo zostaw sobei bo niepije alkocholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi