enduroguy Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wiedzialem Kuba ze kichy nie odstawisz ( w koncu moj imiennik jestes :P ), ale i tak mnie zaskoczyles!! Filmu na takim poziomie chyba na forum jeszcze nikt nie stworzyl heheh! Wykonanie bomba ( sa napisy koncowe, utwory wykorzystane i nie ma zbednych pie**ol!), muzyka no to wogole hardcore (wiedzialem ze bedzie A.O.K. <-- bardzo pasuje :mrgreen: ) no i Twoj FMX super! Jezeli mialbym sie do czegos przyczepic to ja do tych gleb dalbym jakas muzyke z kreskowki itp (cos takiego smiesznego), bo to poteguje brechty :D . BRAWO!!! BTW. Akcje z sianem byly najlepsze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Filmik fajny, różna muzyka, klimat zawodów i te sceny nie tylko o tematyce motocyklowej :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 hormon zawsze jezdzisz bez nakolannikow ?:| Troche to dziwnie FMX wyglada z goluskimi kolanami :| Moim zdaniem nakolanniki to najwazniejsza czesc ubioru enduro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Nie no bez przesady :twisted: Nakolanniki to podstawa i nie tylko w Enduro ale czasami trzeba cos zrobic inaczej :P :] A w fmx to jest wlasnie wskazane :] Nie mow ze nigdy nie widziales jak panowie z metal mulishy i nie tylko lataja bez buzera koszulki itp z centralnie gola klata. A na filmie w tych krotkich portkach latał moj brat . Bylo strasznie gorąco a latac trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Film extra, ale na 2:48 min łapie zwieche i nie idzie dalej, możecie mi napisać (najlepiej na PW lub GG : 7742350) jakich kodeków używacie?mam to samona początku w ogóle nie odpalał, sciągnełem jakis tam kodek pierwszy lepszy ( :P ) to ogladałem tylko do 2;48 ale już bez dzwięku :| piszcie tutaj, co sobie sciagac żeby chulało jak trzeba Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 piszcie tutaj, co sobie sciagac żeby chulało jak trzebaJa używam klitecodek pack w wrsji od 2.28 w góre i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Kilka spostrzeżeń :P:- Hormon ta Yamaha jest na Ciebie za mała :D czekam na coś większego :twisted: - czekam również na rampe :twisted: - wielki + za to, że nie wycinałeś całkowicie odgłosów motocykli- ogólnie film spoko i czekam na następny za rok z rampą i nową maszyną :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Te paczki kodekow napewno wystarczy http://www.programosy.pl/programy/XP_Codec...sy.pl%5D%20.ziphttp://www.free-codecs.com/download_soft.p...php?d=1075&s=42 Dzieki panowie za wszsytkie komenty i czekam na wiecej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Przed chwila skonczylem ogladac film i musze stwierdzic ze bardzo mi sie podobal :D Najlepiej mi latal na tych 2 kodekach . Brawo dla ciebie Kuba i powodzenia na przyszlosc :P (strach pomyslec co sie bedzie dzialo jak zmieni na lepsza maszyne :twisted: ) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hormon RE5PECT :twisted: , filmik wypas, na poczatku nie chciało mi sie go sciagac, ale po obejzeniu nie żałuje naprawde wypas prawdziwy mx klimat :P pozdro i wiecej takich filmów :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hej Kubuś ;) No ładnie Ci wyszedł ten filmik :D Nawet ze mną jest wstawka heheheh :mrgreen: Kilka spostrzeżeń :):- Hormon ta Yamaha jest na Ciebie za mała :) czekam na coś większego :twisted: - czekam również na rampe :twisted: - wielki + za to, że nie wycinałeś całkowicie odgłosów motocykli- ogólnie film spoko i czekam na następny za rok z rampą i nową maszyną :twisted:Nom ja też czekam na coś większego wkońcu :> Wielkie PoZdrO :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Filmik REWELACJA :!: Naprawde nie nudziłem się nawet przez chwile. Zrobiony z pompą :( Naprawde chłopaki RESPECT :!: Oby tak dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ile ja sie kodekow nasciagalem zeby ogladnac ten film wkoncu poszlo po sciagnieciu ACE Mega CoDecS Pack, ale uwazam ze warto bylo, tej yz fjny taka mala wsieklizna :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 TRoszke wiekszy motor by sie przydal :( . a Tak ogolnie to fajny filmik.Podobaja mi sie wstawki takich "jackassow" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Kurde zassałęm cały filmik i przy jakiejśc 4-5 minucie filmik się wyłacza i włącza od nowa i tak w kółko :| Co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi