Enduroboj. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ostatnio wpadł mi taki ciekawy pomysł że może spróbował bym swoich umiejętności na quadzie. W sumie jest to nowe i ciekawe doświadczenie. Nie mam za wiele kase i z firmowych produktów było by mnie stać tylko na Blastera, nie jestem do końca przekonany że jest to dobry pomysł i bardzo prawdopodobne że zostane przy moto, chociaż kto wie :D Blaster wydaje mi się strasznie mały, wiem że ma silnik 2T o pojemności 200ccm. Jeżeli mieliście kontakt z tym quadem albo wiecie cokolwiek na jego temat - PISZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ma takie cacko moj kumpel ale mowi ze jest nawet spoko i da sie lubic chodz niejest to raptor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 to tobie tak samo sie w glowie przewraca jak mi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=955http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1746 Może ci sie przydadzą te linki (a szczególnie ten http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1746) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 22KM? to nie za mało jak na quada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 22KM? to nie za mało jak na quada?27 ma, tak na stronie Yamahy jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jak zwykle zadam pytanie, na które pewnie i tak mi nikt nie odpowie. Tak z ciekawości blaster ma silnik chłodzony powietrzem w dodatku 2T. Dlaczego ? przecież teoretycznie silnik w quadzie jest bardziej obciążony niż w moto (większa masa i opory toczenia) - czy w quadzie walczy się o każdy kg dlatego? A moje drugie pytanie to ile takie coś może spalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jak zwykle zadam pytanie, na które pewnie i tak mi nikt nie odpowie. Tak z ciekawości blaster ma silnik chłodzony powietrzem w dodatku 2T. Dlaczego ? przecież teoretycznie silnik w quadzie jest bardziej obciążony niż w moto (większa masa i opory toczenia) - czy w quadzie walczy się o każdy kg dlatego? Bo akurat do tego quada jest przeszczepiony silnik z DT 175, który był akurat chłodzony powietrzem. Nie wiem czemu akurat ten silnik ale pewnie po prostu producent chciał ograniczyć koszty związane z budową zupełnie nowego silnika, dzieki czemu quad jest pewnie dużo tańszy i prostszy w naprawie. A że nie jest typowo wyczynowym quadem tylko raczej rekreacyjno-sportowym to nie musi być chłodzony cieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 A waszym zdaniem warto się w coś takiego pobawić czy lepiej zostać przy moto :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 moj znajomy mial 2002 r. i byl zadowolony ale sprzedal w tym roku i mu sie udalo bo ceny w salonie spadly za nowy do kilkunastu tysiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dobra w dupe z Kładem, jak będe miał niewiadomo ile pieniędzy to będe mógł myśleć, narazie mnie nie stać. Poszukuje moto :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 I po co taki temat zakładac w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dobra w dupe z Kładem, jak będe miał niewiadomo ile pieniędzy to będe mógł myśleć, narazie mnie nie stać. Poszukuje moto :!: Przeginasz!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 quad dobry ale jak masz wzrostu nie wiecej n iz 180 cm i 75 kg wagi . Kolega jezdzi na takim, mialem okazje nim polatac to powiem ci ze nawet na kole tym sie da jechac i jechac , calkiem sprytna zabawka no i jego wielka zaleta to to ze jest naprawde lekki a te 27 koni wystarcza za te pieniadze dobry quad tylko max na dwa sezony puzniej zabraknie ci mocy a co do spalania to nie jest tak zle pali mniej niz cr 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 I po co taki temat zakładac w takim razie?Poto że dzięki temu, tematowi sprawa została postawiona jasno. Dowiedziałem się o wadach i zaletach tego quada i teraz wiem że poprostu mnie na niego nie stać, myślałem iż uda mi się kupić coś za 4-5tys. Jednak niestety jest to niemożliwe. Mam nadzieje że z informacji na temat Blastera skorzystają także inni użytkownicy. Przeginasz!!! Masz racje - PRZEPRASZAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi