redline Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Powiedzmy że przód motocykla stoi na stojaku np. tak jak tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77787353 Jak w takiej sytuacji wyjąć przednią oś (a później koło) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Przepraszamy - przedmiot nie został znaleziony.Wyszukaj przedmiot lub przejdź do strony głównej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 link poprawiony http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77787353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam do takich zadań stojak pod główkę ramy. Jak nasz motocykl ma centralną podstawkę, sparawa jest prosta. Inaczej pozostaje podstawienie podnośnika pod silnik (z uwagą i asekuracją kogoś obok i tak by czegoś nie pogiąć, np. wydechu i nie wywrócić motocykla), szybkie wyjęcie koła i podstawienie na tym co pokazałeś na zdjęciu. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Widziałem stojak o którym piszesz.Fajna sprawa.Centralna stopka byłaby zbawieniem ale moto trafiło w moje ręce bez niej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 kupić drugi stojak taki sam tylko z adapterem pod przednią widełkę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi