Boniek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja ganiam od 3 lat w Nolanie N61 czarnym jak piekło :)Co mogę o nim napisać.To mój pierwszy kask do tej pory więc nie mam porównania do innych garnków.Leży na głowie bardzo dobrze, świetnie się dopasował do kształtu głowy.Szybka lubi sobie czasem zaparować na postoju, ale nie jest to jakoś strasznie uciążliwe. Wystarczy, że otworzysz nawiew na brodzie i sytuacja poprawia się. Poza tym są też nawiewy na czubku głowy. Szybka domyka się szczelnie, nic nie podwiewa pod nią. Waga kasku w normie czyli 1450g. Mógłby być trochę cichszy, dlatego na dłuższe trasy jeżdżę ze stoperami w uszach. Szybka po 3 latach zyskała trochę rys, ale nie wpływa to na widoczność. Sama skorupa po kilku upadkach i takich tam podobnych wypadków wygląda dobrze. Z zapięciem zatrzaskowym można dać sobie radę w rękawicach. Szkoda, że do prania można wyjąć tylko część środka, a nie całość. To chyba tyle. Jakby co pytaj. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A czy ma ktos moze jakies porownanie tego kasku do Sharka S500 albo S800 lub lazera vertigo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Petereq wejdź na www.nolan.com.pl, teraz są 50% obniżki na kilka modeli, na pewno coś znajdziesz. Np. N83 kosztuje 350 zł a ja za taki sam wczesniej musiałem tak słono zapłacić ;) Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich.Gdzie w Wa-wie ( lub on line ) mogę kupić szybę ( najlepiej ciemną ) do Kasku Nolan N60 ? Dziękuję za informacje...:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 .. to tego kasku - mianowicie, jednego z zaczepow trzymajacych szybke/daszek.Blizniaka tego z fotek ponizej :icon_mrgreen:fota1, fota2 Mozna cos takiego gdzies zakupic..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Pamietam, ze w katalogu louisa bylo pelno takich bajerow, szybek itp. tam gdzies pod koniec rozdzialu w niewielkich tabelkach, ale czy akurat ta rzecz maja to nie gwarantuje. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Kumpel kupił coś takiego do Grexa (czyli de facto Nolana) w Honda Boldor za chyba 30pare pln. Tam kupował, bo tam kupił kask.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warka20 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANIE CZY KTOS Z WAS WIE GDZIE MOGLBYM DOKUPIC MOCOWANIE SZYBKI Z LEWEJ STRONY DO KASKU NOLAN N92 PONIEWAZ ZGINELO MI PODCZAS JAZDY ZDJECIE JEST POD LINKIEM TAKE MOCOWANIE JAK JEST NA ZDJECIU W LINKU PONIZEJ JESLI KTOS WIE GDZIE MOGLBYM TO DOKUPIC TO PROSZE DAC MI ZNAC. POZDRAWIAM http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b66cefe74ac1f4b.html[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zgubiłem mocowanie szybki w kasku NOLAN N 60 ,niestety jest to już starszy kask więc mam problem ze znalezieniem tego elementu.Nie udała mi się też próba kupienia kasku używanego za małe pieniądze ponieważ zalałem piwem laptopa :clap: i aukcja zakończyła się zanim go wyczyściłem ;) Może ktoś ma coś takiego lub wie gdzie można to dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 www.larsson.pl - oni mają Nolana i akcesoria do niego nawet sprowadzają na zamówienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Spróbuj tu: http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPath=32_1101 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Gdzie szukać szyby lustrzanki albo chociaż przyciemnianej do kasku Nolan X-lite X-801? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 www.3fun.pl Wszystkie informacje w dziale akcesoriów, tel. (0-22) 311-11-45 lub -50 Jeśli części nie ma na miejscu, sprowadzenie trwa jakieś 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi