Kaśka Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kasiu:) może w takim razie będzie trzeba sie zaopiekować Twoim GS-em:P Jak coś to się pisze Wiesz co Mishelku, to nie jest głupi pomysł. Pojedziemy sobie razem na moim GS-ku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Bez kiery ??? Pidżi oddawaj kiere !!! Mario, a jak tam długa śrubka i crash-pady ? :mrgreen: Chłopy zmobilizujcie się, bo okowitka w lodówce spleśnieje ! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Kasiu:) może w takim razie będzie trzeba sie zaopiekować Twoim GS-em:P Jak coś to się pisze :mrgreen: Krasnal Ty tam lepiej Brody pilnuj Razz Very HappyFakt... niech tym razem nie gryzie :D siemianiwice z tym gryzieniem to się obaczy :twisted: :twisted: :twisted: chiba że mi kaganiec kupicie bo kaftan bezpieczeństwa musiałem oddać :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 mnie dawno tutaj niebyło ale na kotwicy sie pokaże a ze w zeszłym roku nie wypaliło to w tym roku musze!!! nima chucka norrisa we wsi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Że tak się nieśmiało spytam... na kiedy w końcu został ustalony termin pacyfikacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no ja mysle ze jednak 8-9 to bedzie odpowiedni termin tym bardziej ze wiosna idzie wielkimi krokami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 no ja mysle ze jednak 8-9 to bedzie odpowiedni termin tym bardziej ze wiosna idzie wielkimi krokami :twisted: taa juz chyba cie sie reszta klepep poprzaewraca od torow na autobanie :D chyba ze zakladamy klub morsa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Czolem! Zima ma wrocic.Jestem za koncem kwietnia (po swietach).Ale szybko decyzja, zebym wiedzial jaki termin bunkrowac w osrodku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Czolem! Zima ma wrocic.Jestem za koncem kwietnia (po swietach).Ale szybko decyzja, zebym wiedzial jaki termin bunkrowac w osrodku. PozdrawiamZbyhu zróbmy ankietę jak w zeszłym roku... niech demokratycznie większość zadecyduje :twisted: jaki termin będzie najodpowiedniejszy na: nocne Polaków rozmowy :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jestem za :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich!!! Dawno mnie tu nie było:/ Kurde juz sie nie moge doczekać na nowy sezon i ten zajebisty meeting nad Kotwicą!!! Mam nadzieje, że te domki tam jeszcze stoją - ciekawe czy wymienili gaśnice na nowe?:))) Szpetnie bedzie jak sie zacznie coś jarać a nie bedzie czym gasić:D)) Dozobaczenia na Kotwicy!!! Pozdr. HORNET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ale szybko decyzja, zebym wiedzial jaki termin bunkrowac w osrodku. Nagorsze że nikt nie przewidzi jak będzie w kwietniu :? Ja byłbym za końcem kwietnia (22-23). Co do faktu że tydzień później jest łikend majowy, to co z tego? Przecież potrzebną kasę można odłożyć do jakiejś świnki-halinki i po kłopocie. Zbyhu - do kiedy musisz zaklepać domki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 chopoki Marzec zawitał moze czas na jakies konkrety odnosnie terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 No po swietach walnijmy, co by pogoda byla pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Najpierw trzeba zaliczyć motorbike show Zabrze MOSIR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi