broda Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Czolem! Dobra. To wstepnie ustalamy termin na 15-16 kwietnia 2006!!! Aktualnie lista zainteresowanych prezentuje sie nastepujaco: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik hu dopisz jeszcze pohanke5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Browarny20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Anushka No i ja :). Pozdrowkisiemanko zbyhu dopisz jeszcze pohanke :twisted: :twisted: :twisted:http://www.onet.pl/a ty yaco namawiaj bola :twisted: :twisted: :twisted: pzdr broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Poznać' date=' to się poznaliśmy a nawet spałam z Mishelem! Hyyyyyyy!!!!!!!!!! Niech mnie ręka piekielna broni!!!!! Z bratem! Toż to kazirodztwo!!! [/quote']Czy ja o czymś nie wiem?? Oh siostrzyczko, siostrzyczko :mrgreen: Jeszcze tylko brakuje nam karteczek z imieniem' date=' nazwiskiem, zainteresowaniami, z ulubioną pozycją, programem telewizyjnym......itp. [/quote']Dadaj jeszcze rodzeństwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja pier..... prawie cała strona napisana bez ani jednego mojego spamu :!: Chcecie konkretów :?: Macie: Mishel BejZ Cotlet i PGR śpią w namiocie na plaży wiuęc zbyhu nie licz nam miejscówki w tych luksusowych domkach. :twisted: Tfu :!: Zmiana planu śpimy w ESCORCIE COSWORTH WRC 1.4 w GAZie :) "rozkładamy spanie zanim będziemy trzeźwi jeszcze" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 No właśnie a co ze spaniem, bo z opowieści wiem, że spanko było w 14 osób na jednym łóżku.:) :) Czy można dostać jeden samotny domek tylko dla siebie bo my staruchy potrzebujemy troszke intymności. Nie lubimy myć rowa przy wszystkich :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam!Dopiszcie do listy jeszcze mnie.Jak do czasu zlotu nie zdołam kupić nowego moto, to na kole przyjada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Kaśka w atmtym roku VIPy wzięły sobie osobny domek i każdy miał swoje łóżko więc nie będzie tragedii a rowy w jeziorze wymoczycie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czy można dostać jeden samotny domek tylko dla siebie bo my staruchy potrzebujemy troszke intymnościNo właśnie z tym na Kotwicy bywa ciężko... w Stodołach jest trochę lepiej tzn. średnia na jedno łózko jest <14 :) Być może wynikało to z faktu iż część uczestników spoczęła na grobli, część na grillu itd. :roll: :lol: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Być może wynikało to z faktu iż część uczestników spoczęła na grobli, część na grillu itd. :roll: :lol: Jakieś aluzje :?: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Kaśka w atmtym roku VIPy wzięły sobie osobny domek i każdy miał swoje łóżko Coż z tego,skoro jeden Vip w charakterystycznym dresie nie był w stanie wdrapć sie po drabince na piętro,skutkiem czego łózko stało wolne :lol: :lol: :lol: :lol: ;-) Pozdrawiam VIT66Żyjesz chlopie????? :) :) Wpadaj jak najbardziej,nadrabiać zaległości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Z wdrapywaniem się nie będzie problemu :mrgreen: a tych bardziej zmęczonych :) można donieść, zanieść, podnieść lub zostawić :) Tak czytam sobie te Wasze posty i opinie z poprzednich Ryb...oli i tak naprawdę to nikt nie miał pretensji o noclegi a raczej tylko o towarzystwo, które się niechcąco wkręciło :) Także generalnie nie ważne gdzie ale ważne, żeby w doborowym towarzystwie 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 jesli jestem w bledzie to mnie z niego wyprowadzcie ale mi sie zdaje ze 16-17 kwietnia to Swieta Wielkanocne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 16-17 kwietnia to Swieta Wielkanocne....No właśnie. Netula nie jesteś w błędzie w tym właśnie terminie są Święta Wielkanocne także poprosimy o zmianę terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 łeeeeee pójdziemy na Rezurekcje do Elektrowni 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Może coś bardziej początkiem kwietnia :) ... wtedy od razu po zlocie byśmy udali się już do Wrocka na naszych sprzętach :) 1,2 kwietnia 2006 roku byłby w sam raz - takiego Prima Aprilis nikt nie będzie się spodziewał :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Problem tylko w tym ze wtedy moze byc ok 5 stopni Celsjusza... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi