hormon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam , sezon zakonczony i nalezalo by sie wziac za siebie , mi to bardzo sie przyda . Mam 180 cm wzrostu i waze 75 kg > ale mam troche zbednego tłuszczu . Musze zrzucic kilka kg , a najbardziej odchudzic swoje uda . przydala by mi sie jakas dieta ( Staram smigac rowerkiem i od czasu do czasu sobie pobiegac ) ale efektow zero . Moze ktos ma jakies info na ten temat , bardzo mi na tym zalezy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Proponuje założyć taki temat na tym http://www.sfd.pl/ forum, lub chociaż poczytać. Tutaj pewnie nic konkretnego sie nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zalezy Hormon co chcesz.Piszesz ze masz tłuszczyk?Propouje L-KARNITYNE z olimpa (taki lightowy spalacz tłuszczy za ok 35 zł.).Co do cwiczen na uda proponuje (jesli masz czas i mozliwosci) zacząc od małych cięzarów na sztandze (ok. 20kg.) i robic 6 serii po 10 półprzysiadów,wysoków AB itp. itd.Podbij do mnie na pw to ułoze Ci jakis trening na nózki (spoko 4 lata jestem lekkoatleta :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 W tym wieku nie ma chyba co sie odchudzać :D Ale jeżeli juz chcesz to proponuje eliminacje wszelkich slodkich napojów (soki, Cola itd.), slodyczy oraz 4 posilki dziennie male, najlepiej gotowane nie smażone (tego unikaj) i po 18 nic nie jedz. Efekty zauważysz po jakiś 3-4 tygodniach :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zalezy Hormon co chcesz.Piszesz ze masz tłuszczyk?Propouje L-KARNITYNE z olimpa (taki lightowy spalacz tłuszczy za ok 35 zł.). e tam, lepiej naturalnie, ale fakt faktem, ze dawkowac mozna wszystko, nawet dianabol ;p Co do cwiczen na uda proponuje (jesli masz czas i mozliwosci) zacząc od małych cięzarów na sztandze (ok. 20kg.) i robic 6 serii po 10 półprzysiadów,wysoków AB itp. itd.Podbij do mnie na pw to ułoze Ci jakis trening na nózki (spoko 4 lata jestem lekkoatleta :mrgreen: ) 20 kg na sztange? I do tego 6x10? przeciez on 13 lat nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zastrzezenia mam wlasnie do tych grubych ud po prostu ciezko przez kierownice przelozyc w locie :twisted: . A tak powazniej to chce podejsc w tym roku powazniej do fmx i mx i wlasnie od tego chce zaczac . I te grube uda musze pierwsze wyeliminowac . Wlasnie u mnie najciezej bedze z tymi slodkimi napojami > Wychowalem sie na pepsi :/ A naturelny sok owocowy moze byc czy tez odpada ?? czy tylko w role wchodzi woda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 jak chcesz popasc w skrajnosc to rozcieczaj soki wodą, aha - trzy razy zastanow sie "po co ja biore te chipsy z kuchni?" jak sobie odpowiesz na to pytanie, to zajarzysz o co chodzi :) A jezeli chcesz uprawiac jakis stunt to polecam sztuki walki, tam Cie rozciagna, wyroluja, podpakuja, schudniesz a i moze sie nauczysz kopac :) Memfis - teh kung fu battlemaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja mam taką dietę : na śniadanie niewiele (2 kromki, 1 bułka), obiad tak średnio żeby nie najeść się na maksa, a na kolacje ile wlezie. a co do ćwiczeń to jazda na rowerze na stojąco, na moto tak samo tzn. 2-3x w tyg staram się przejechać na stojaka min 20 km za jednym zamachem(dot. moto) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Podbij do mnie na pw to ułoze Ci jakis trening na nózki (spoko 4 lata jestem lekkoatleta )Człowieku czy ty wiesz co piszesz? Jak w ogóle możesz układać komuś trening i pisać o odżywkach jak nawet nie widziałeś tej osoby. Przecież taki program treningowy i dietetyczny może ułożyć tylko lekarz sportowy i fizjolog na podstawie badań przeprowadzonych na całym organiźmie. Hormon jak będziesz robił dokładnie to co ci powie lekarz, i nie będziesz słuchał głupich rad kolegów którzy myślą że sie znają i próbują swoją wiedze wciskać innym, to efekty na pewno będą widoczne. Mam kolegów którzy nakupowali sobie odżywek bo myśleli że jak zjedzą kubeł proszku to im bary wy**bie tak że sie nie zmieszczą w drzwiach, no i teraz chodzą z wielkimi brzuchami, i z kolei biorą odżywki na zgubienie masy tłuszczowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja mam taką dietę : na śniadanie niewiele (2 kromki, 1 bułka), obiad tak średnio żeby nie najeść się na maksa, a na kolacje ile wlezie. Towwja dieta zaprzecza wszytkim zasadom dobrego i efektywnego odrzywiania.Sniadanie to najważnieszy posiłek, w którym jemy jak najwięcej, żeby miec energie na cały dzień, jemy w nim w nim dużo złożonych węglowodanów.Na kolacje nie napychamy sie jak najwięcej bo wtedy odkłada sie to w formie tłuszczu, który Hormon chce zgubić. jemy białkowe produkty. Hormon jak będziesz robił dokładnie to co ci powie lekarz, i nie będziesz słuchał głupich rad kolegów którzy myślą że sie znają i próbują swoją wiedze wciskać innym, to efekty na pewno będą widoczne. Popieram i naprawe polecam te forum www.sfd.pl i portal www.kulturystyka.pl Mozna tam sie wiele nauczyć a i są prace i wypowiedzi znanych polskich dietetyków i lekarzy, którzy nadzowrują kadre Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 jest jeszczehttp://www.kfd.pl/jest tam caly dzial DIETA tam sobie poczytajpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 adam87 tak wiem szanowny Adminie co pisze ale Ty chyba nie zabardzo.Do brania l-karnityny nie jest porzebny ani dietetyk,fizjolog czy inny wynalazek.Odzywki o których pisałes ze Twoi koledzy biorą zeby wygladac jak prosiaki nie mają nic wspólnego z l-karnityną bo ona jest witamina (a raczej aminokwasem)która znajduje sie w czerwonym mięsie a wytwarzana jest przez Twój organizm w wątrobie.20 kg na sztange? I do tego 6x10? przeciez on 13 lat nie ma...lepiej jest zaczynac od małych ciezarow i wielu powtórzen które wypracują siłe i wytrzymałosc ud.Jak poczuje sie na siłach to zwiększy sobie cięzar.Pozdrawiam :mrgreen:P.S Hormon pisałes ze jezdzisz czasem na rowerze.Jesli chcesz wybracowac uda to nie polecam gdyz jazda na rowerze strasznie skurcza mięsnie uda.Moj trener gania mnie jak na trening przyjade rowerem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 u mnie ciezko mowic o jakiejkolwiek diecie :evil: Rano wstaje zjadam jugurta potem w szkole co przerwe skibke chleba przyjde do domu to zjem obiad (nie zawsze) ale nie jem ile sie da chyba ze sa dobre rzeczy :twisted: potem hmm cos slodkiego (po poludniu) jakas kolacja (tu lubie zjesc :evil: ) potem czasem jeszcze cos slodkiego i do lozka. Napoje to glownie soki woda czasem cola i herbata. A z ruchu to regularnie WF (czasem baardzo ciezki) w piatki hala wynajeta i codziennie wieczorem brzuszki sciskacze pompki (albo popoludniu lawka) i hantelek do tego dochodzi rower pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Moim zdaniem nie powinno być diety, tylko zdrowe odżywianie się i dużo ruchu, niekoniecznie jakiś programów treningowych :!: Polecam przed snem co drugi dzień porządne serie z przysiadami i pąpkami, a brzuch można codziennie sobie ćwiczyć. Do tego W-F w szkole, a przy dobrej pogodzie jak najwięcej na dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 A ja teraz na okrągło :evil: ryż,makaron z lekkim sosami,dużo warzyw,owoców(przedewszystkim bananów),jogórtów,jajek,soków(typu Kubuś :evil: ).Nie mówiąc już o siłowni,pływaniu,bieganiu itp.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi