alfonso Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 No dobra ej jak masz 14 lat czy tam ile chłopaku masz prawo jazdy na krowę typu 600 czy tam 650 pojemności? Od tego trzeba zacząć. Zatrzymuje cię policja smacznym vento i co?? Ech.. uciekać nie warto na 100% albo zginiesz albo uciekniesz - wysoka cena moim zdaniem... w tym wieku 250-350 wystarczy tylko żebyś lejce na to miał ale to chyba za młodo... Mam już ponad 30-kę i już nie pamietam progów na prawko na moto - sorki :D myślę że to podstawa a trochę rozumku nie zaszkodzi żeby być w jednym kawałku... No i się zgadza ja moim NX 650 Dominatorem 4 bieg to nie pamiętam kiedy zapiąłem mój szwagier co miał 0 pojęcia to po osiedlu na 4 latał tyle że dla sąsiada by drugi wjazd zrobił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ej... Ja ważę 60 kg i z podnoszeniem XT nie mam problemu. Nawet jak mi na nodze leżała. :roll: Jednego dnia próbowaliśmy ze znajomymi podnoszenia XT i każdy dawał radę (głównie rówieśnicy). Ale był jeszcze koleś z gimnazjum, więc Twój przedział jak sądzę i dał radę podnieść. I to bez problemowo! No, ale inną bajką jest podnoszenie w szoku w terenie po glebie. Wtedy jakoś siły człowieka opuszczają. A z błota XT wyciągaliśmy we trzech (był tylko przód zanurzony) i daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 podnoszenie w szoku w terenie po glebie. Wtedy jakoś siły człowieka opuszczają.Hmm jak latałem kolegi krowiastym mtx'em to przy takiej lekkiej glebie miałem więcej siły i podniosłem go jak rometa....a normalnie tak łatwo nie jest! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Podnieść sprzęta to co innego a legalnie nim jeździć to co innego moim skromnym zdaniem jak ja miałem 14 lat to 650 pojemności nawet nie myślałem 250 pojemności to było szczyt marzeń. Bez urazy czasy się zmieniają i na 18-kę dostają Hayabusę ech może i to normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ej... Ja ważę 60 kg i z podnoszeniem XT nie mam problemu. Nawet jak mi na nodze leżała. Jednego dnia próbowaliśmy ze znajomymi podnoszenia XT i każdy dawał radę (głównie rówieśnicy). Ale był jeszcze koleś z gimnazjum, więc Twój przedział jak sądzę i dał radę podnieść. I to bez problemowo! No, ale inną bajką jest podnoszenie w szoku w terenie po glebie. Wtedy jakoś siły człowieka opuszczają. Inaczej ma sie sprawa podnoszenia jak jest bloto i Ci sie nogi rozjezdzaja jak na lodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 25 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dziękuję Wam wszystkim;) Tylko moglibyście mi wypisać o jakie motory go wypytywać? Bo skoro ma coś sprowadzić ro musze wiedzieć co;) Poprawicie mnie jeśli sie myle lub coś dodajcie: 1.Kawasaki KDX 1252.Aprilia RX 1253.Honda CRM 1254.Suzuki DR 350 oraz TS 1255.Yamaha DT 1256.Honda MTX 200 i WRE między tym gdzieś jeszcze sądzicie że kotryś z nich bedzie dobry?(który?) a moze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 wre na rowni z kdx :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja bym napisał jeżeli chodzi moją hierarchię tak:1. KDX2. WRE3. RX4. MTX 2005. TS 1256. DT 1257. CRM 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zapytaj sie przemiłego pana jakie motocykle ma na stanie,czy tam niech sie zorientuje jakie moze spr. i wtedy nam napisz do czego jest Ci potrzebny motocykl,w jakich rocznikach one sa,jakie ceny.Tak to jest jakbysmy mieli Ci doradzic kupno butów których nigdy nikt z nas nie widział :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja bym napisał jeżeli chodzi moją hierarchię tak: 1. KDX 2. WRE 3. RX 4. MTX 200 5. TS 125 6. DT 125 7. CRM 125A ja bym podzielil1. KDX, WRE, RX2. TS, MTX3. DT KDX, WRE i RX to naprawde bardzo zblizone sprzety! Zaraz mi ktos zacznie pisac ze MTX 125 jest gorszy od DT125. JEzdzilem tym i tym i MTX mi bardziej podchodzi takze to moje zdanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zaraz mi ktos zacznie pisac ze MTX 125 jest gorszy od DT125. JEzdzilem tym i tym i MTX mi bardziej podchodzi takze to moje zdanie moim zdaniem zalezy jakie roczniki porownujesz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 moim zdaniem zalezy jakie roczniki porownujesz Fakt :evil:MIałem na myśli MTX125r2 ( http://bikepics.com/pictures/431007/ ) i tą nowszą DT'tke ( http://www.bikepics.com/pictures/363298/ )! Porownywanie tego starszego MTX'a na 2 bebnach z tą nową DT'tka byloby troche nie na miejscu (nie twierdze ze jest gorszy ale to jednak troche starsza konstrukcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 MIałem na myśli MTX125r2 ( http://bikepics.com/pictures/431007/ ) i Akurat tu na focie jest 80 :evil: To jest prawdziwa steka http://bikepics.com/pictures/321825/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ale kuba jeździł na innym....na wersji RG z zawieszeniem przednim powietrzno olejowym i tylnią gazówką marzochhi.Dokładniej tym:http://www.bikepics.com/pictures/250649/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Motocykl jest mi potrzbny do: 1.Jazdy po lesie, bezdrożach, polnych drogach2.Czasami podjechać polną droga do szkoły czy kolegi. Do szkoły mam kawałek może 2 km. Po jutrze jade do gościa i sie wszystkiego wypytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi