mwichan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Więc muszę sie przygotować że jeśli nie zdołam kupić hondzika(skuter) od znajomego(z powodu uszkodzonej skrzyni) bede chciał szybko znaleźć jakieś moto a mam tylko 700zł.Więc powiedzcie co mogę kupić najchętniej jakies mb czy rd wogole jakies japonskie najlepiej tylko gdzie szukac i czy uda się kupic takie moto za taką kase?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 mb , rd ?? za taka kase to simka nie znajdziesz na allegro :) jak chcesz to moj koles ma do sprzedania hondzie mb 80 w super stanie bez papierow za 700 [ Dopisane: 23-12-2005, 17:58 ]tzn . ma papiery ale bez prawa rejestracji wiec full legal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 za 700zł to morzesz ogarka w stanie idealnym :) albo simsona bez papierów. Ja rok temu sprzedałem Simsona sr2 za 600zł jeżeli wiesz co to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Artue Z paczki ze srody kupil 2 simsony za zwyklego w stanie bdb tlyko lakier troche 600 zl z apierami i za skutera 500 ale cos dokumenty niegraly:PSkutera sprzedal a ta,mtym jezdzi i jezdzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 no to ma chłopak szczęście :) Ja kupiłem do remontu z papierami za 900zł... taniej z papierami nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja kupiłem do remontu z papierami za 900zł... taniej z papierami nie widziałem...Enduromax kompletnego Simaka do remontu z papierami za 200zł kupił (oczywiście w Józefowie :) ) . Tak samo Yamahe DT80lc2 za 900zł chyba, zarejestrowana. Trzeba po prostu szukac w okolicy a nie na allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ktoś kupił Yamahe DT 125 za 700 zł. Ona była niby zatarta, ale wystarczyło oszlifować lekko cylinder z rdzy i złożyć. No i się później okazało, że nawet da się zarejestrować. P.S. Jeżeli coś pokręciłem to popraw mnie Enduroguy. Chodzi mi o tego Bartka co go na torze spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kupisz bdb ogara ale lepiej troche dozbierać do simsona z dokumentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie wiem czy dobrze pamiętam' date=' ale ktoś kupił Yamahe DT 125 za 700 zł. Ona była niby zatarta, ale wystarczyło oszlifować lekko cylinder z rdzy i złożyć.[/quote']Znam Kolesia :)To PrawdaKupił ją ze złomu i było bardzo fajnie dopuki nie uswiadomili mu ze wyrejestrowany pojazd= zezłomowany pojazd... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja bym się rozejrzał za pierwszymi R1, rocznik tak koło 98-99 w końcu to już jest jakaś tam japonia, stara bo stara ale na początek wystarczy.... :) A tak na serio to poszukaj jakiegoś Simsona w okolicy i nie szykuj się z takimi pieniędzmi na jakąś furę z Japonii bo nic z tego dobrego nie wyniknie. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dozbieraj kase i kupuj simka, bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 jawkaJak śmiesz?? :)Dobra jawka jeździ prawie jak simson!..... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dobra jawka jeździ prawie jak simson!.....Prawie robi wielką różnice :)A tak na serio to szukaj, a znajdziesz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 bo ogór albo jawka to najgorsze chłamy No niewiem czy najgorsze chlamy, super maszyna do nauki. Jezdziles takim klasykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kupił ją ze złomu i było bardzo fajnie dopuki nie uswiadomili mu ze wyrejestrowany pojazd= zezłomowany pojazd...Ona jest zarejestrowana z tego co wiem, on ma nawet blache! Mam jakies fotki w akcji tej DT'tki na kompie :) . Aha i z tego co slyszalem to jak bierzesz cos ze zlomu to mozna potem sprzeta zarejestrowac jeszcze raz (dostajesz jakis papierek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi