maxt Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 chca ode mnie 200 za ubezpieczenie moto! gdzie mozna ubezpieczyc taniej! mialo byc 50 dyszek,a tu juz lapki wyciagaja sie po dwie stowki.jakas rada? jakis broker? bo nie moge :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 PZU Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 zara sprawdze. boli mnie monopol pzu ale widze, ze trzeba sie bedzie przprosic :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 50 dyszek to i tak wiecej niz 200zl :) W PZU to cos kolo 100zl chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 W PZU 100 zł. OC za motocykl za rok. Możesz wziąć na 2 raty. Każdy inspektorat cie leczy z problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jeśli interesuje Cię tylko OC, uderz do PZU, jeśli zaś chcesz wykupić pełen pakiet, pomyśl może np. o Allianzie. A Wartę to należałoby omijać szerokim łukiem - zawsze byli bikers unfriendly, swego czasu nawet nie mieli w swojej ofercie AC od kradzieży dla motocykli. :evil: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 100 w PZU wyjściowo pamiętajcie. Są jeszcze zniżki przecież. Ja płacę coś koło 40 zł... Zawsze biorę tez za niecałem 30 zł NW (licho nie śpi).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 dzieki zaplacilem ze znizka 30% 74 zet. zapomnaialem o nw, a to wazne!pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi