yezoo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam, Nosze sie z zamiarem kupna kombinezonu Arlen Ness'a i przymierzalem jeden w hodzie i kurde na wdechu sie zapiolem, rece mi zostaly w pozycji na motor, wyprostowac sie bardzo nie bylo jak a koles mi powiedzial ze tak wlasnie na scigacza musi byc. Mozecie to potwierdzic? pozdrawiamPJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 LOL. A teraz wyobraz sobie sytuacje, gdy bedziesz musial w takiej kurtce np. gdzies chodzic, albo zrobi sie zimniej i trza bedzie grubsza bluze pod spod ubrac itp. itd. Kombinezon oczywiscie powinien byc dopasowany, ale przede wszystkim powinien byc wyogdny! To co przymierzales na 100% bylo o rozmiar za male. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Musi, nie musi - zależy z jakiej skóry jest kombi. Normalnie powinien się w trakcie użytkowania "rozciągnąć" - jak to skóra. Ale jak jest za bardzo "napięty" to znaczy że nie dopasuje się. Najlepszym testem jest przymierzenie o numer większego. Jeśli jest luźnawy, to bierz mniejszy. A jeśli idealny, lub odrobinkę ciasny, to też bierz. A jeśli w sklepie nie ma większego o rozmiar to... sprzedawca koniecznie chce sprzedać więc ostrożnie z jego radami. I pamiętaj, jeśli skórzany kombinezon po miesiącu jazdy (bo tyle mniej więcej się "układa") dalej będzie ciasny, to będzie Ci zawsze niewygodnie. A jak będzie odrobinę luźniejszy, to najwyżej nie będziesz miał pośladków seksownie opiętych ale nie będzie ci niewygodnie siedzieć, chodzić... i jeździć. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 wielkie dzieki, wlasnie tak mi sie wydawalo ze romiar wiekszy bylby bardziej odpowiedni dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 wielkie dzieki' date=' wlasnie tak mi sie wydawalo ze romiar wiekszy bylby bardziej odpowiedni[/quote']Kupowałem Arlena właśnie rozmiar większy i co się okazało po niespełna miesiącu użytkowania :) że zrobił się jak wór Juranda ;) Musiałem zakombinować i załatwić właściwy rozmiar,tzn.bardzo opięty który to po kilkunastu traskach zrobił sie idealny i taki jest do dziś.Weż to pod uwagę.Identyczna sytuacja z kumplem jak polecieliśmy do Berlina kupować Dainese ;) Trzeba było mu wytłumaczyć że skóra i tak się rozejdzie a w ciasnocie jakoś przelata kilkanaście dni i teraz jest zadowolony bo leży jak na modelce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ja niedawno kupiłem Alpinestarsa i też ledwo w niego wchodze, samochodem sie jechac nie da bo cisnie gdzie tylko moze, rece ukladaja mi sie do kierownicy itp. Ale jak sie wsiada na sprzeta to od razu wiadomo o co w tym chodzi i przestaje byc niewygodnie. Lepiej kupowac dopasowany bo i tak sie rozejdzie, najwyżej w razie zimna trzeba kombinowac z jakas cienka bielizna termiczną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 no to teraz chlopcy zescie mi namieszali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 posiada ktos moze jakies zestawienie rozmiarow bo ja planuje zakup przez net a nie wiem za bardzo jaki rozmiar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 posiada ktos moze jakies zestawienie rozmiarow bo ja planuje zakup przez net a nie wiem za bardzo jaki rozmiar??http://skocz.pl/apxw Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 dzieki wielkie przyda sie a i widzialem gdzies juz to tylko nie moglem odszukac dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 tez mam kombik arlena neesa i tak samo koles w hondzie mowil mi ze musi byc ciasny jak sie zapialem to pozycja przygotowana do zajecia miejsca na moto :evil: ale po jakaims czasie sie dopasowal i teraz jest luzik na poczatku mialem problem ze zdjeciem go, teraz wiem za jakbym jego nie sluchal i wzial o nr wiekszy to bylaby lipa... ale tez warto sprawdzic czy maja na stanie o nr wiekszy bo jesli nie to calkiem mozliwe ze chca wlasnie upchnac taki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jezeli ktos ma zamiar kupic przez neta to najlepiej jak sie podjedzie gdzies po blisku do sklepu i sie przymiezy z 2 kombiki i bedziesz wiedzial orjentacyjnie jaki masz rozmiar.Bo tak w ciemno to niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Musi, nie musi - zależy z jakiej skóry jest kombi. Normalnie powinien się w trakcie użytkowania "rozciągnąć" Bydlęca rozciągnie się? Ps. wiem ze stary temat, ale pytanie aktualne;p i nie bede zakladal drugiego tematu skoro jest juz podobny (ten) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Witt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 rozciaga sie kazda skora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Siemka ! Ciekawe czy ktos z wypowiadajacych sie ma jeszcze pod kombi zolwia ? Nie mowie o jekiejs tam pseudo wkladce. Jezeli kupujesz kombi to pomysl o zolwiu. Rozmiar rozmiarowi nie rowny. Mozesz trafic naa Twoj numerowy rozmiar a kombi pasowal nie bedzie. Warto spytac sprzedajacego ( firme ) czy w razie czego mozna zwrocic i ile sie ( w PL ) na tym straci. Czasami warto pojechac do sprzedajacego i oszczedzic sobie wielu klopotow.Reszta zostala juz powiedziana. pozdrawiam :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi