Michał VX800 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Mam pytanie. Czy do tego motocykla da się założyć układ wydechowy 4 w 1.Nie pytam czy się da przespawać oryginalny tylko czy np z GSXR 750 z tych lat by podszedł? A może z nowszego modelu GSX F?Naprawde nie chce zniszczyć oryginalnego zestawu. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 nie wiem o czym piszesz bo jaja - gsx600f po roku 1998, mają własnie 4 w 1 nowsze jaja (po 2004) - czyli te ze zmienioną lampą tylną (taka jak w Busie) mają też 4 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał VX800 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jajko (grzechotnik, mydelniczka, imbryk itp.) czyli Suzuki GSX 600 F od 1988 do 1997. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jajkooraz grzechotnik' date=' mydelniczka' date=' imbryk itp.[/quote'']to dwa zupelnie inne motocykle :lol: "Jajko" to wlasnie model po roku 98... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał VX800 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 No to prosze o pomoc w sprawie modelu z 95 roku jakbyście go nie nazywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 No własnie, jajko to jajko ;) I nie mylić mi tu proszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Czy do tego motocykla da się założyć układ wydechowy Założyć na pewno się da. Na allegro jest parę takich motocykli z wydechem 4w1. Nie wiem tylko jak silnik reaguje na taką zmianę :roll: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playerkidd Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja fachowcem nie jestem ale sporo widziałem sztuk właśnie z 4 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Da się spokojnie, stary :icon_eek:Przerzuć całę allegro i coś na pewno znajdziesz..Mój kumpel miał 4 w 1 Devila.. Ryk był niemiłosierny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi