Kubrick Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Teoretycznie tak, ale miałam nadzieję, że wyhaczę coś tutaj od kogoś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Pewnie nikt nie ma do sprzedania,ale może Ci pożyczy w celu skopiowania. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Co do kupek do poskręcania to chyba najbardziej by mnie cieszyło moto, które sam bym sobie poskręcał. Już robiłem przymiarki do zbudowania własnego moto ale na to trzeba wolnego czasu, którego aż tyle nie mam. Witaj Luca, ale z Twoich przekazow i uwag smie twierdzic ze bez trudu bys takiego wykonal,widac to w pelni jakie udoskonalenia wykonales przy swoim chinczyku ba a nawet nam je udostepniles,dziekuje.{Pozdrawiam z Krakowa Mikolaj :crossy: :icon_biggrin: :notworthy: Dzieki za info. Jesli chodzi o uchwyty i serwis, to faktycznie nie ma samych, tylko w zestawie z szyba. Szyba wyglada tak jak przy tym: http://www.romet-motors.pl/produkty-motocykle-r_150.html ALe nie mam pojecia jakie ja mam wymiary czy cos. Witaj Kubrick, jak bedziesz w Krakowie wstap na ul,Drewniana w Plaszowie do Pana Pawla ktory prowadzi tam sklep z pojazdami od Rometa i jak wiem ma takie uchwyty orginalne od R-250 nadaja sie takze do r-150,pozdrawiam :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 O supre, poszukam sobie tej lokalizacji i zajrze tam. Dzieki wielkie za indo. Dam znac jak mi sie uda zdobyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 niech juz ktos kupi tego lifana 400 skygo - bo ciekaw jestem czy wart czy nie wart czekania bo do jinluna 650 to ja osobiscie moge sie nie doczekac... ; ) pozdr, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Co do kupek do poskręcania to chyba najbardziej by mnie cieszyło moto, które sam bym sobie poskręcał. Już robiłem przymiarki do zbudowania własnego moto ale na to trzeba wolnego czasu, którego aż tyle nie mam. Witaj, mysle ze dla Ciebie bylby to pikus, widzialem Twoje usprawnienia i zastosowania w motocyklu i wiem ze masz glowe nie od parady, ja tez myslalem o tym aby ktos sprzedawal na nasza kieszen motorki do skladania jak to robi Romet ze swoimi skuterkami.Pozdrawiam :crossy: :flesje: Kurcze właśnie ja też szukałam, ale wpisywałam "na czuja", no ale skoro Ty też nie znalazłeś... :( Dlatego zapytałam, czy ktoś nie chciałby sprzedać, bo też nie mam pojęcia skąd wytrzasnąć... Witaj, kiedys juz Ci pisalem ze mozesz takie orginalne dostac u Pawla Wrzesniaka w Krakowie prrzy ul Drewnianej( kolo dworca PKP Krakow -Plaszow),ja nie chcialem szyby z uchwytami wiec ja zostawilem.to jest diler Rometow Moto Tip, drugi sklep ma w Krakowie prrzy ul,Kr, Jadwigi.zadzwonil do Niego.Pozdrawiam :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 No i co? Na targach nie było żadnych chińskich sprzętów. Wszyscy wycofują się z motocykli i stawiają na skutery. Ale bryndza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 No i co? Na targach nie było żadnych chińskich sprzętów. Wszyscy wycofują się z motocykli i stawiają na skutery. Ale bryndza.Witam, przepowiednia szeptana z jesieni sie sprawdzila,niestety.Pozdrawiamaby do wiosny :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Byłem na wystawie, rozmawiałem na stoisku Rometa i twierdzą że nie wychodzą z motocykli. Nie będzie nowości, mówię tu o Romecie 400, pokazanym na salonie w Kolonii. Na pytanie dlaczego nie pokazali go tutaj, odpowiedzieli: żeby nie wzbudzać emocji i nadziei, bo na pewno nie będzie go w ofercie. Głównym powodem jest oczywiście cena, która w tej chwili oscylowała by w okolicach 20 tysi, a to już gra nie warta świeczki. Na pewno będzie 250, a co do 250v to wydaje mi się że zniknie z oferty. :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekdoc Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Romet V-400 za 20 patyków? To w sumie dość dziwne,bo taki sam motorek ale z trochę mniejszą pojemnością można zrobić i sprzedawać za 7-8 tys.zł (Keeway,Kingway,Zipp). Może w cenę wchodzi jakaś licencja Yamahy? Za 20 patyków to na pewno nikt by tego nie kupił. Za 12-13 można mieć używaną,kilkuletnią Virówkę 535 w idealnym stanie i jak spod igły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Żadna licencja, żywa kopia Virago. Wg ich wyliczeń taka musiała by być właśnie cena. Chyba sami poszli po rozum do głowy, że 20 tysi to wielka przesada i odpuścili. Szkoda czasu na wyliczanie co można by kupić za 20 tysi, ale na pewno nie Rometa 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam :biggrin: nie rozumie jednego dlaczego ta cena miała by być 20 tyś skoro ten sam motocykl tylko z napisami Czeskimi to około 13 tyś,czyżby skończyły się upusty podatkowe dla Romet Motors.? Rozmawiałem też z szefem Motor Trip Pawłem który był w Warszawie na targach i stwierdził że nie warto było jechać. Dziwny też trend w motocyklach oferowanych na poszczególnych targach/wystawach/w Europie wszędzie tylko proponowane nowe modele GP czy golasów i to też nie rewolucja. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Byłem na wystawie, rozmawiałem na stoisku Rometa i twierdzą że nie wychodzą z motocykli. Nie będzie nowości, mówię tu o Romecie 400, pokazanym na salonie w Kolonii. Na pytanie dlaczego nie pokazali go tutaj, odpowiedzieli: żeby nie wzbudzać emocji i nadziei, bo na pewno nie będzie go w ofercie. Głównym powodem jest oczywiście cena, która w tej chwili oscylowała by w okolicach 20 tysi, a to już gra nie warta świeczki. Na pewno będzie 250, a co do 250v to wydaje mi się że zniknie z oferty. :crossy: :buttrock: Witam, ale milo ze sie odezwales, nawet pytalem u P,Pawla.Zostawilem oferte sprzedazy mojego rometka 250 ale zero rezultatu,moje marzenie znalazlem w 3 miejscach(nowy motorek) ale musze Rometa sprzedac obnizajac moze a napewno cene.Pozdrawiam pamietam o spotkaniu, na razie ta pogoda do kitu. :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam :biggrin: nie rozumie jednego dlaczego ta cena miała by być 20 tyś skoro ten sam motocykl tylko z napisami Czeskimi to około 13 tyś,czyżby skończyły się upusty podatkowe dla Romet Motors.? Rozmawiałem też z szefem Motor Trip Pawłem który był w Warszawie na targach i stwierdził że nie warto było jechać. Dziwny też trend w motocyklach oferowanych na poszczególnych targach/wystawach/w Europie wszędzie tylko proponowane nowe modele GP czy golasów i to też nie rewolucja. :lapad: Bezpośrednio u Lifana w hurcie ten sprzęt kosztuje ok. 2100$ bez gwarancji. Myśleliśmy już żeby skrzyknąć się w pięć osób i sprowadzić sobie je bezpośrednio z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadoslawF Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Bezpośrednio u Lifana w hurcie ten sprzęt kosztuje ok. 2100$ bez gwarancji. Myśleliśmy już żeby skrzyknąć się w pięć osób i sprowadzić sobie je bezpośrednio z Chin. Pytanie ile będzie kosztował do tego transport, cła i inne opłaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi