EnduroMax Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ja bym bral KDX'a od kuby po remoncie w super stanie :DJak dla mnie to mała wścieklizna nie będzie w teren taka fajna jak kdx... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 TiJo, ale spokojnie- pisałes przeciez ze moto kupujesz dopiero na lato a do lata jest jeszcze sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 TiJo' date=' ale spokojnie- pisałes przeciez ze moto kupujesz dopiero na lato a do lata jest jeszcze sporo czasu[/quote']No wiem , ale ja wolem miec zawsze wszystko zaplanowane :D i chcialbym wiedziec wszystko o tych motocyklach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak to sobie radzi na torze-bardzo dobrze, taka 80ccm dużo nie odstaje od setki, tylko na prostych lekko zostaje w tyle za setkami i większymi.Jakbyś kiedyś przejeżdżał koło Głogowa to umów się ze mną-kumpel jeździ na KX 80 i chce sprzedawać, rocznik 97 chyba i coś koło 3000zł chciał za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Odświerze trochę temat. Pomyślałem też o Hondzie CR 80/ 85. Patrząc na foty wydaje mi się , że jest wysoka , ale niestety na allegro żadnej nie ma. Jak myslicie ile może kosztować CR 80 98-99rok?? Ile ma km. Co będzie lepsze KX/CR/Yz 80 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Myślę, że powinieneś mimo wszytko kupić 125 bo bedziesz rós a razem z tym apetyt na KM. Jak wziądziesz na Kx 80 to w porównaniu do twojeje Yamaszki DT to będzie mikrus. Więc kup 125 i na początku mniej odkręcaj gazu :) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 TIJORemik z cross teamu w ZG. ma cr 80 umów sie z nim w sobote na tor to posmigasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 ja obowiście wolałbym 125,szczególnie ,że nie jesteś niski , i myslę ,że szybko się wczujesz w 125 i nie będziesz żałował.. A KX ma bardziej wyżyłowany silnik niż cr,yz i bardziej sie silnik zuzywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 No 173 cm to nie zadużo więc bedzie miał małe problemy przy jakis błockach gdzie bedzie musiał użyć nóg. Ale lepsze to niż ta 80 w której bedziesz miał wiecej do roboty ( mówie o silniku):? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak myslicie ile może kosztować CR 80 98-99rokKolega dał za CR85 2000rok 5tys,w super stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 To Moze Yz 85:P?? Przyznam Ze Kx 80 nie jezdzilem ;pAle Yz 85 Zrobila na mnie mile wrazenie;]Oczywsicie to nie sa moto do ciezkiego terenu ;p Ale do freestaylu wsam raz:) Szkoda tylko ze dokladnie tak jak koledzy napsiali wyzej...ponizej 8tysobr a nawt wyzej to troce nie jazda :) No ale w koncu po to maja obroty zedu liczby dwycyfrowej aby na nich utrzymywać (napisal Bym wskazowke :D ) Manetke z odkreconym Gazem :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dlaczego nie jazda , możecie mi to jakoś wytłumaczyc :roll: bo nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dlaczego nie jazda , możecie mi to jakoś wytłumaczyc bo nie rozumiem.Pewnie że się w ternie da jeździć na crossie,będziesz non stop mieszał biegami,często używał sprzęgłą(mowa o terenie las drzewa itp),tylko trzeba dobrego jeźdzca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 nie zadużo więc bedzie miał małe problemy przy jakis błockach gdzie bedzie musiał użyć nóg.Cross wcale nie jest taki wysoki.Najwyzej pokombinuje sobie z zawieszeniem.Tijo lepiej zrób dobrze dt i przelataj ten sezon.Naucz sie dobrze smigac w terenie i jak zaczniesz juz ziewac w czasie jazdy 90km/h pomiedzy drzewami-wezmiesz CR taty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 TIJO napisał: Dlaczego nie jazda , możecie mi to jakoś wytłumaczyc bo nie rozumiem. Pewnie że się w ternie da jeździć na crossie,będziesz non stop mieszał biegami,często używał sprzęgłą(mowa o terenie las drzewa itp),tylko trzeba dobrego jeźdzca Very HappyTo ciekawe czemu 50% zawodników startuję w enduro na cross'ach :) . Ostatnio na motorbikeshow z Damianem Dymowskim rozmawiałem (chłopak w moim wieku ) i własnie jego YZ125 06' w trakcie przygotowywania do rajdow enduro stała to on mówi, że silnikowo nic nie modyfikują zeby zbierała z dołu itp. tylko po prostu żeby lepiej szła! A z zewnatrz nic niezmienione (oczywiscie lampy miała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi