IceMan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Najlepiej sklep internetowy, coś takiego jak na załączonej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1275 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=2339 Takie widzialem takie daje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 www.louis.dete same po 15 EUR Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dokładnie te same, tylko że jak chcesz kupic w Niemcowie to dolicz przelew zagraniczny - jakies 80pln + przesyłka 30 €uro i wyjdzie dużo drożej :D pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dokładnie te same' date=' tylko że jak chcesz kupic w Niemcowie to dolicz przelew zagraniczny - jakies 80pln + przesyłka 30 €uro i wyjdzie dużo drożej :D pozdro for all[/quote'] z tym, że przelew to około 30 zł a przesyłka w 20 euro powinna się zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Poszukajcie jakiegos sklepu/komisu moto ktory sciaga z louisa rzeczy po katalogowych cenach.. dogadac sie z nimi i tylko polskie koszty przesylki paczki dochodza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 dzięki za pomocnie widziałem tego w louisie, ale teraz sobie poradze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 z katowicach jest firma która tylko dolicza koszta wysyłki z katowic do was do domu za pobraniemw googlach już znalazłem, mają sklep i ściągają towary z louisa bez marży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 dobra dobra. jestem teraz w luxemburgu, i mam niedaleko do niemcowa.Niech ktos mi poda link do tego podnosnika na sklepie louisa. Najchetniej w mijescowosci Trier. pzdr [ Dopisane: Środa 21 Grudzień, 2005 ]ZAkupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi