madee Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 egh, szkoda... chyba nie uda mi się przybyć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Na czym polega taki zlocik ? co sie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja będe robił wszystko, żeby przyjechać... Ale jak to wyjdzie w "praniu", to ja nie wiem :? pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Na czym polega taki zlocik ? co sie robi ? Przeczytaj łaskawie cały temat a nie głupie pytania zadajesz..... Polecam również opcje szukaj bo były już dwa Kulikowiska :arrow: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No ja bym był tak jak Karol za 10 albo 10:30 :notworthy:Spokojnie sobie wstać można, przygotować się, ci którzy by dojeżdżali też nie musieliby wstawać przed świtem. WaldiBęde lepszym kolegą niż zły Karol ;) i wyjaśnie ci o co chodzi.Chodzi o to aby podnościć swoje umiejętności w jeździe motocyklem, poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach i miło spędzić czas...to tak w skrócie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 kurde i lipa :/ nie pojade juz drugi raz...ostatnio na jesieni ( chyba tak ) mnie nie bylo w weekendteraz w piatek 13 na oboz wyjezdzam...Kiedy nastepne :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 No , narazie w ten dzień pracuję ale myśle że da się to jeszcze zmienić. Ja proponowałbym godzine w okolicach 10-11 Jestem za, bo gdzieś tak o 13:30 będę musiał się już zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 priviet kamandir Tomek :-) ...no prosze Kuligowiskotreffen ;) o ile bedzie sucho i temp. jakos drastycznie nie spadnie (tak ponizej -10°) to postaram sie byc... pewnie virowka przyjade, bo dl-ki na razie nie odpakowywuje... ...tylko ten 'ofrołdowy charakter' imprezy... nic to, kostke sobie w gumach powycinam i jeszcze bedzie z virowki enduro :D ;) pozdro, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Priviet tawariszcz Wojciech. Mnie oczień prijatno budiet s Wami wstrieczitsa. Pożyczę Ci szlifierkę kątową, bo tak najszybciej robi się regenerację bieżnika. Znajomy diagnosta mi powiedział... Co do ogniska i kiełbasy, to proszę pomyśleć o patykach, każdy dla siebie. Osoby z aparatami fotograficznymi będa mile widziane. Zrobimy znów galerię.Nara. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zabiore aparata, z patykami tylko gorzej bedzie Kusi zeby DL-a odpalic ale chyba sie opre i przyjade Dragiem Bedzie bardziej odlotowo kolka krecic Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postaram się wpaść (kwestia dętki i akumulatora...) Popatrze sobie bo CB'ką raczej nie poszaleje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja też biorę aparat. nawet gdybym kacapa nie zdążył zreaminować, to popstrykam fotki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja też biorę aparat. nawet gdybym kacapa nie zdążył zreaminować, to popstrykam fotki :crossy: Reanimuj reanimuj bo trzeba zrobić próbe przed wystąpieniem w Jednośladzie w przyszłym sezonie :roll: :P A ja aparatu nie biore ale za to zmienie sobie w tygodniu oponki na kostkowe :twisted: Powie mi ktoś tylko o której jest oficjalny start imprezy? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Start o 11.00 Pasi?Mróz zelżeje, słonko wyjdzie. Chyba że przyjdzie niż... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 :buttrock: PASI :P. zrobimy sobie własnego "Jednoślada" o 11 :crossy: . a reanimować bedę, ale ciągle nie mam uszczelniaczy do skrzyni (oraz czasu, bo sesja tuż tuż...). zapewne skończy sie na zamawianiu w poniedziałek z Krakowa i montażu ustrojstwa pod koniec tygodnia. jak ruszy, to na kulikowisku odbędzie się chrzest bojowy mojej pierwszej, własnoręcznie złożonej skrzyni biegów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi