EnduroMax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Tomku a coś poza jakimś jedzeniem i piciem na ognisko oraz benzyna do tw'tki przynosić?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pasuje, potwierdzam obecność (niestety na 4 kołach), mam nadzieję ze moja luba też weźmie udział w imprezie :) Cholercia, jeśli będzie mi dane przejechać sie Tomkowym GieeSem, to aż boje się pomyśleć jak mogę się zbłaźnić na 8, ostatni raz robilem ją na egzaminiea od tamtej pory jeździłem motocyklami, na których byla ona raczej niewykonalna :oops: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pasuje, potwierdzam obecność (niestety na 4 kołach), mam nadzieję ze moja luba też weźmie udział w imprezie :) myślę,że Twoja luba nie będzie miała nic lepszego do roboty,więc też się pisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 robilem ją na egzaminiea od tamtej pory jeździłem motocyklami, na których byla ona raczej niewykonalnanawet uralem zrobisz "8" :). kurde, nie mogę sie doczekać ;):D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Cholercia, jeśli będzie mi dane przejechać sie Tomkowym GieeSemRaczej Tomkową Tw'tka :)Tomek mówił że płyta lotniska bedzie pewnie usyfiona wiec 8 na twrdym podłozu chyba odpada ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 twrdym podłozu chyba odpadawiec... zapraszamy w teren :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jeżeli Najwyższy Motocyklista pozwoli, beton lotniska będzie bez śniegu i lodu. Wtedy przywiozę gieeskę . Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 nawet uralem zrobisz "8" :D. kurde, nie mogę sie doczekać :D:D:D:D:D Juz dawno powiedziałem, ze temu kto zrobi ósemkę eFZetą stawiam dwie zgrzewki piwa :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Juz dawno powiedziałem, ze temu kto zrobi ósemkę eFZetą stawiam dwie zgrzewki piwa A gdy zrobię to na kole (Craig Jones Style), to się będzie liczyć? :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Juz dawno powiedziałem, ze temu kto zrobi ósemkę eFZetą stawiam dwie zgrzewki piwa A gdy zrobię to na kole (Craig Jones Style), to się będzie liczyć? :D :D :) Stawiam dwie zgrzewy jedynego w swoim rodzaju Królewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Stawiam dwie zgrzewy jedynego w swoim rodzaju Królewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OOo to ja nie wiem czy przychodze :DTo piwo wali na 2km! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Na którą godzinę proponujecie rozpoczęcie imprezy? Co do piwa i inszych trunków, to zabrania się spożywania alkoholu na imprezie. Kibice w stanie "poza kontrolą" będą usuwani poza obszar placu dla bezpieczeństwa kolektywu. Przypominam że wsród uczestników będzie kilku policjantów i żandarmów, jak ostatnio. Proszę zapraszać wiasty i niewiasty, które mogą w przyszłości zasilić szeregi motonitów. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 a to tylko dla znajomych czy ogolnie motocyklistow :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 a to tylko dla znajomych czy ogolnie motocyklistow :?:Dla wszystkich kulturalnych osób.Oczywiście każdy przychodzi z wkładką na ognisko!Firma stawia drewno i zapałki. O patykach do kiełbasy trzeba pomyśleć... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja proponowałbym godzine w okolicach 10-11 :( Wtedy już troche przechodzi przenikliwe zimno poranka a i nawierzchnia troche może odtaje jeśli w nocy przygnie mrozem :P P.S Poza tym mam kursy z historii na UW i jak będzie za wcześnie to sie nie zdąże urwać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi