Klaus Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam serdecznie Mam pytanko czy znacie kogoś kto wykonuje bagażniki typu Grill na tylny błotnik - chciałbym kupić do mojego sprzęta, skoro jeszcze rok będę nim jezdził. pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Z tego co mi wiadomo w okolicach PN Wsch Polski nie masz czego szukac- jak ktos sie pojawi- zrobi to niefachowo, a chromy beda slabiutkie- mialem okazje sie o tym przekonac.Najlepsze wyjscie kupowac z katalogu zachodnich, lub amerykanskich firm- tam lipy nie ma. Tylko te ceny :roll: Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmm Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 spróbuj na www.motoroni.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Możesz też zapytać się w Kuźni Motocykowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 nie chcę robić antyreklamy, ale oglądałem wyroby Kużni motocyklowej na ostatnim motobajzlu i ceny jak również wykonanie nie przypadły mi do gustu(ale to tylko może moje odczucie) :roll: spróbuj dogadać się z http://www.motomy.duh.pl wykonanie podobne a ceny niższe(zamawiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 W Opalenicy jest chłopak który to robi, nie mam jego komórki ale szukaj Serwisu Fiata w Opalenicy przy ul. Poznańskiej który jest przy jego domu i prowadzi ojciec. Pytaj o Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dzięki - opalenica to właśnie adres od kaka pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 opalenica nr telefonu 061-44-77-837 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 mam od niego sisi-bar i gmole, bardzo przyzwoity koleś i dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi