gorski1 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 mam pytanie jesli chlapie mi z wydechu olejem to co może być tego przyczyna??? mam dozownik czyzby dawal za duzo oleju do mieszanki?? czy to moze z silnika?? najwiecej chlapie jak mam caly czas full obroty. pomóżcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=116927&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu9 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów - Jestem Nowy :) I mam pytanie: Mtx 80 Jak to jest z tymi rocznikami? Nie jest chyba możliwe, że ten mtx jest z 97r. Co o nim sądzicie, dodam, że za 1900 mógłby pójść... Czy to dobra cena? Do wymiany tylko pompa hamulca przedniego... Proszę o pomoc.. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Volt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Za 2400 sprzedałem zarejestrowaną na motorower 80R2. Z naprawdę zmienionym w zeszłym sezonie tłokiem, zresztą nawet tu prosiłem o pomoc w tym temacie. To co podałeś w linku się nie opłaca. Jak wszystkie moto na allegro ma zrobiony remont którego nie było :). Rocznik z linku to oczywiście kicha. Rok 90 to koniec MTX'a. Edytowane 6 Czerwca 2009 przez DJ Volt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu9 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki za pomoc... Szkoda, że nie trafiłem na takiego jaki sprzedawałeś :)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Czy MTX posiadał w oryginale rolki łańcucha? Łańcuch obciera mi o wahacz i nie wiem co mam z tym zrobić :/ Zaznaczam że nic nie było przerabiane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 mam pytanie jesli chlapie mi z wydechu olejem to co może być tego przyczyna??? mam dozownik czyzby dawal za duzo oleju do mieszanki?? czy to moze z silnika?? najwiecej chlapie jak mam caly czas full obroty. pomóżcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti16 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam. Opłaca sie kupić mtx 80 bez papierów za 900zł? Sprzedający ( można powiedzieć znajomy) twierdzi że jest ona z okolic 1988, sam dokładnie nie wie, chłodzony cieczą 6 biegów, odpala tylko na popych bo brak kopnika, z wyglądy trochę zdewastowana, w tamtym roku był robiony szlif i wymieniony tłok, biegi dobrze chodzą, sprzęgło też, amortyzatory nie ciekną. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 ja myśle że warto :D a ile myślicie że warto dać za mtx 80r2 motorower w dobrym stanie ?? za 2500 kupie ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 JAKBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ SERWISÓWKĘ DO MTX, TO POSIADAM I MOGĘ SIĘ PODZIELIĆ. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryn Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jak masz do 80-ki HD06 to się podziel [email protected] , potrzebuje dekiel od strony sprzęgła do 80 (powietrze) jeżeli ktoś by miał napiszcie na maila chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 To jest serwisówka do: MBX 125 1984-1987 MTX 125 1983-1987 MTX 200 1983-1987 Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caveman Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam. :) Nie mogę nigdzie znaleźć jaki jest standardowy rozmiar zębatek w MTX'ie 80 RII? Obecnie mam 14/45, mega długie biegi, taki zestaw nie nadaje się w ogóle w teren, zakupiłem 15/53, ale brakuje mi jeszcze łańcucha (jutro kupie ;) ). Z obliczeń wychodzi mi że będzie to o wiele lepiej jeździło, tylko v-max się zmniejszy, ale na nim mi za bardzo nie zależy. PS. W końcu wywaliłem dozownik. Koniec strachu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caveman Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Z góry przepraszam za dubel, ale mam poważny problem, a sezon w pełni... link do tematu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=118574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabb Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Witam, czy ten zbiornik zamykany na kluczyk pod lewą plastikową osłoną pod siedzeniem to dozownik oleju? A jeśli tak to jak sprawdzić czy działa żeby nie uszkodzić silnika, bo osoba od której kupiłem motocykl wlewała bezpośrednio olej do paliwa. PS. Jest to Honda MTX 80ccm Dzięki za pomoc i pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2009 przez sebabb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi