Ziele90 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jeśli chodzi o DT z początku lat 90 to różnica jest na korzyść MTX:2 tłoczkowe chamulcelżejsza katalogowopompowane przednie zawieszenieprolink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Włoskim ;) No wiec informuje Kolege, ze jest to wydanie francuskie. Czyli nic nowego niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 prolink prolink jest już w 80c z 82 tak samo jak w starych xl500 i xl600 bynajmniej z tyłu (naklejka na wahaczu)nawet nie wiedziałem że to dobra firma :icon_mrgreen: No wiec informuje Kolege, ze jest to wydanie francuskie. Czyli nic nowego niestety. informuje uprzejmie że w całym internecie nie ma w formie elektronicznej instrukcji do mtx 125 w innym language niż francuski ale i tak powinieneś sie cieszyć bo do mtx 80 nie ma instrukcji wcale ;) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 no i widzisz michoa o czymś to świadczy że honda od początku lat 80 ma prolinka a yamhuje nie mają:banghead: jak to mowią przepaść technologiczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Volt Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jeśli będą kiedyś jacyś zainteresowani to łożysko główki korbowodu w MTX80R2 ma wymiary 12/17/13 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 cześć mam pytania na temat hondy mtx 80 w cieczy. jaką mieszanke mam robić i z jakim olejem bo słyszałem że miksol jest do dupy. i jak moge zmienić uszczelniacze bo olej mi leci z lagów. zgóry dzięki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 mixol odpada lej olej który smaruje do 13 tys obrotów/min, mieszanka 1/50, wymienić uszczelniacze musisz w sposób: rozkrecasz lagi wydlubujesz uszczelniacze montujesz nowe wlewasz odpowiednią dawkę oleju i skręcasz lagi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dzięki kolego a mozesz powiedzieć jak ten olej sie nazywa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Moj kolega leje olej od kosiarki spalinowej i sobie chwali :bigrazz: Kupuje je w pojemniczkach po 500ml ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 dokładnie ja jeździłem na oleju sthil do pił motorowych i było ok może być olej shella do silników 2t czy też castrola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 na mixolu można jeździć tylko tyle że nie chce przekraczać 7-8tys obr/min za bardzo no i mocno sie grzeje......no i chmura dymu jest taka że jak wjedziesz do lasu to wiesz którędy wracać :eek: na allegro jest taki midland 0.6l po 9 zł to jest podobno fullsyntetyk...... ja teraz mam mobila myśle że styknie pólsyntetyk choćby orlena to nie jest jakiś tam ekstremalnie wysilony silnik o ile róznicxa miedzy mineralnym mixolem a pólsyntetycznym mobilem jest w osiągach tak myśle że między mobilem a np valvoline będzie niewarta zachodu bo valvoline jest kilkukrotnie droższy Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Mógłby mi ktoś napisać jak ściągnąć przednią zębatkę w MTX-ie 80?http://img291.imageshack.us/img291/2430/24072008ua7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorski1 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 :crossy: koledzy mam problem! łańcuch ociera mi o wahacz i niewiem co mam zrobić. pomurzcie zgóry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 naciągnij go :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 sprawdź czy masz tylni amor orginalny .......u mnie np jest chyba nieorginalny i zawsze i wszędzie każdy łańcuch trze........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi