zol Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Hej chciałem odblokować mojego MTXa na wydechu tu moje pytanie czy przy dyfuzorze trzeba wszystko ze środka wywalić, tak żeby był pusty w środku? Również chciałem zmienić końcówkę na przelotowa tylko gdzie mam taka znaleźć i która była by najodpowiedniejsza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 a jaki masz dyfuzor ?? honda g80 ?? u mnie wygląda że był cięty i spawany więc pewnie jakieś zwęzki są......... natomiast końcówka przelotowa no zależy jak chcesz nią jeździć po mieście to odradzam.......końcówka przelotowa to nic innego jak kawał rurki za dyzfuzorem pusty w środku i ja np chcąc nie chcąc mam takie coś (tłumik od kawasaki jakiegoś 125 tylko że kompletnie wybebeszony sama puszka )no i pierdzi to masakrycznie niby fajny dźwięk ale słychać ja z 2km jak sie rozpędza, pałki sie krzywo gapią jak ich mijam, i w ogóle niepraktyczne... fakt że dźwięk jest fajny zbliżony do małego fulla (cr 80 kx80 ) ale niepraktyczne ale jak uważasz ja bym chętnie tą ścierwowatą rurke zamienił na normalny tłumik bo teraz to jestem 2km od kumpla a on już wychodzi z domu bo słyszy że jade :notworthy: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zol Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dyfuzor mam oryginalny nigdzie nie cięty. Kumpel w dt 80 ma przelotówkę i rzeczywiście jest bardzo głośny, ale znowu an tym oryginalnym osiągi są gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Czy linki obrotomierza w MTX 125 i 200 są takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Volt Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Czy ktoś posiadający serwisówkę do MTX 80R2 mogłby napisać mi jakie rozmiary ma łożysko główki korbowodu. Ogólnie odezwa do wszystkich, którzy mieli z tym problem. Moje rozpadło się w proch, nie mam jak zmierzyć dokładnie. Wyszło mi 12/16/14, a niestety najbardziej dostępne jest 12/16/15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam,Mógłby ktoś mi napisać do którego roku były produkowane MTX-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek :) Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 elo morze mi ktos doradzic co lepiej kupic czy mtx 80 czy dt 80 Witam,Mógłby ktoś mi napisać do którego roku były produkowane MTX-y?siema mi sie wydaje ze byly produkowane do 93r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 produkcja do 92r. a jak kolega znajdzie serwisówke to chętnie poprosze [email protected] :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak ktoś chce to mogę uploadować serwisówke do Hondy MTX 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak ktoś chce to mogę uploadować serwisówke do Hondy MTX 125. W jakim języku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Włoskim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Włoskim :icon_mrgreen:Ha, ciekawe czy inne od francuskiego, ktore posiadam. Uploaduj i daj linke :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilerl Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 http://rapidshare.com/files/130218727/DFMC...shop.Manual.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim17 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam Jak sie reguluje zapłon w Hondzie MTX 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 a da sie :) ?? znaczy jest niewielki skok ściągasz magneto i możesz podstawą nieznacznie ruszyć lewo prawo .........z tym że to jest zapłon elektroniczny i raczej bez lampy stroboskopowej tego precyzyjnie nie ustawisz jak ci w ogóle nie odpala to możesz pokręcić lewo prawo może załapie ;) z tym że u mnie np kiedyś jak łatałem jedną dziure w skrzyni korbowej to jak ściągem ten iskrownik to nawet nie zaznaczyłem jak było żałożyłem na chybił trafił i wszystko działa pali z 1 ;) morze mi ktos doradzic co lepiej kupic czy mtx 80 czy dt 80 one w zasadzie są takie same (mtx niby jest słabsza i lżejsza tam 1 KM ;) :D bardzo wyczuwalna róznica :D z tym że podobno prehistoryczne mtx są nowocześniejsze od prehistorycznych dt (np mtx 80c 82 ma tyrystorowy elektronik a dt 80 przerywacz jak w komarku) więc bierz tą która ładniejsza i w lepszym stanie.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi