EnduroMax Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ale bing ma przecież 17mm i taka średnica gardzieli wystarczy. W razie czego minimalnie powiększasz dysze! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 EnduroMax masz racje, przy standardowej 70 cm3 tak jest. Chyba ze ma jakos wiecej kanalow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja mam binga juz przystosowanego do tych cylindrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja od sierpnia nie śmigam bo cały czas robie sima :/ ale na dniach powinien być już gotowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 A ja bym jezdzil gdyby nie to ze mi tloka z pierscieniami w Etce zjadlo :cry: Co do stoppie to ja w ogarze bylbym przelecial przez kiere.. bo za mocno tyl podbilem... a simek ma za miekki i za lekki przod na stoppie.. Pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ja wczoraj posmigalem troszeczke... i dzis tez mam zamiar. fajnie sie w zakrety wchodzi z lekkim gazem, bo jak za duzo to odrazu rzuca. przyznam jednak szczerze ze myslalem ze nska bedzie duzo gorzej spisywac sie w sniegu... na mokrym asfalcie mi latwo kapcia zrywa wiec nie spodziewalem sie takiej przyczepnosci i takeigo przyspieszenia na sniegu... niestety w malym zakresie predkosci.. szkoda maszyny:P jeszcze sie wywale i bedzie:P a poki co to ide zaraz rower zrobic...:):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja za bardzo nie smigam - od lata kilka razy tylko na ulicy bylem. W piatek bylem jeszcze z kolega na simsonie sr50 troche sie pobawic (w zasadzie to ja jezdzilem kilka minut :)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p20 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja dzisiaj zrobilem ze 4km i myslalem ze mi paluchy odmrozi, zimno. Jeszcze snieg padal i walil w oczy, bo jak szybke zamknolem to zaparowywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 a kto powiedział ze sezon sie skończył....??? :) :twisted: ja sezon koncze wraz z gaśnięciem ostatniej latarni w mieście a zaczynam o wschodzie słońca :P (ale poemat napisałęm :lol: ) dzisiaj sie z 2 godziny woziłem z czego 1 godzine na odcinku 50 m wysypanym żwirkiem. ps. jak jest z kim jeździć to mozna zawsze :-) moj brat z kumplami w zeszłm roku na sylwestra całą noc śmigali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p20 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja tam nie lubie z kims smigac, niema to jak samemu, niewiem czemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wczoraj zrobilem 20 km w nowym kasku (Lazer). Ostro wialo i po kilku kilometrach zaczelo padac ale bylo swietnie, tylko po palcach zimno. Musze pomyslec o jakis porzadnych rekawiczkach na koniec nastepnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Już prawie nie śmigam. :P Ale kto wie może jeszce wyjade. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 No pewnie że śmigam moją charciną.Zaliczyłem 7 wywrotek a chacik ma tylko jedną ryske na baku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Wczoraj wyjechalem (zrobilem max 1km), zeby zatankowac troche na zime ;). Tania benzyna to wlalem za 10zl na NESTE (tak to sie pisze?)...Kolega na simku sr 50 codziennie prawie bawi sie przed garazem, ale juz zlamal raczke od hamulca przedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 U mnie silnik na warsztacie ;) bez cylindra( po bozym narodzeniu zaworzę do szlifu) teraz poleruję kartery lewy juz skonczony prawie( oczywiscie silnik rozpolawiany nie byl) Pozdro i uwarzajcie na siiebie! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi