Grabar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie wiem czy dobrze traflem w dzial ale chce kupic taki motor moze ktos da cynk kto gdzie i za ile ma cos takiego z gory dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 To może allegro na początek, jest tam parę ofert :roll: http://moto.allegro.pl/search.php?string=g...=5557&country=1 Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Gixer gixerem, ale TO http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M122138 jest pieknamaszyna :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 allegro i otomoto oraz gratke pilnuje na bierzaco ale jak nie slask to pomorze ja jestem z centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 A w prasie patrzyles? "Gielda motocyklowa" i "Dizmar" Poza tym sa jeszcze inne serwisy w necie niz te co wymieniles, np www.trader.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 olej ćwiartkę i bierz przerośniętą połówkę :-) :arrow: mój podpis... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Prase tez pilnuje na bierzaco ale jak wygorowana cena to znowu kawal drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No niestety, czasem w poszukiwaniu sprzęta trzeba troche km nakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak ci sie niepali tak szybko to kolo wakacji moge ci mojego sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 w jakim roczniku ten gsxr ma byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi