agassi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 ktore byscie wzieli?nr1nr2z plusow to to ze maja podwojna szybke ale nr2 ma nosek w zestawie no i szyba jest lustro i jakos tak mi sie bardziej widza, ale czy sa warte swej ceny? doradzcie cos, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Nr 2 mają pojedyńczą szybę. Do enduro się nie nadają, chyba że lubisz angielski klimat - wszystko za mgłą... ;)Ponadto dość wysoka cena jak na Scotta. Nie dałbym w życiu 330 zł za nie. Kup model 1 i do tego nosek za 40 zł.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Cena nr 1 również wysoka. Parę miesięcy wstecz na Allegro można było kupić ten sam model za 120zł. Ja własnie wtedy takie kupiłem i jak narazie jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 żeby sie nie robił śmietnik i nie było nabijania ;)JA bym brał te 1 tylko czekał na lepszą cenę! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja mam Te 1. Szybka w terenie potrafi zaparować. Pozatym przez te wywietrzniki dostaje sie sporo kurzu jak sie w lato jeździ. Teraz mam zamiar kupić serie voltage z podwójna szybka. Moi koledzy bardzo je sobie chwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Scott viltage, cz też może voltage, bo tych pierwszych nie udało mi sie namierzyc? A jeśli to jednak ta druga nazwa to jaki model - wlasnie przymierzam sie do zakupu gogli i chcialbym wziac cos sprawdzonego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agassi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja mam Te 1. Szybka w terenie potrafi zaparować. Pozatym przez te wywietrzniki dostaje sie sporo kurzu jak sie w lato jeździ. Teraz mam zamiar kupić serie voltage z podwójna szybka. Moi koledzy bardzo je sobie chwala.Masz na mysli Scott Voltage X lub Voltage R PRO z motomarketu? stoja po 130/135 myslalem ze te 89x sa ok, glownie chodzi mi wlasnie o parowanie, kiedys sporo plywalem i wiem co to znaczy mgla, najlepsza jest na to slina ale nie bede przecie lizal albo plul ciagle w gogle ;)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi