Miklas Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 skutki otworzenia się szyby przy tej predkości mogą być nieprzyjemne... No wiec ja w tym kasku nie jezdze, a jak otworzy sie plecaczkowi, to juz niech on sie martwi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 No wiec ja w tym kasku nie jezdze' date=' a jak otworzy sie plecaczkowi, to juz niech on sie martwi Mr. Green[/quote'] Tylko, że plecaczek pewnie się wystraszy i nie będzie chciał więcej jeżdzić (dobrze i źle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Dobrze, dobrze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja mam dla plecaka rozmiar "uniwersalny" by TORNADO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Moje podejście do tematu jest inne. Plecaczek musi mieć swój kask. Po pierwsze - sprawa higieny, po drugie - każda wyściółka kiedyś się wyrobi, po trzecie - niedopasowny kask nie jest żadnym zabezpieczeniem i takiej odpowiedzialności na siebie nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Plecaczek musi mieć swój kask. Po pierwsze - sprawa higieny' date=' po drugie - każda wyściółka kiedyś się wyrobi, po trzecie - niedopasowny kask nie jest żadnym zabezpieczeniem[/quote'] RACJA - zgodze się z tobą, ale.......... Moje podejście do tematu jest inne Postaw się w sytuacji nas "młodych"' date=' jak już wcześniej przedmówcy wspominali różne osoby płci pięknej i nie tylko się trafiają: a to fajna koleżanka z roku, czasam kolega z pod baru tudzież dużo innych osób. I ciężko jest wszytskim podpasować. Większości najzwyczajniej nie stać na kilka sztuk kasków w różnych rozmiarach - używanych tylko od czasu do czasu..... Jeśli, powiedzmy ktoś posiada stałego plecaczka ( np. panna, żona, "partner" - szeroko rozumiany) - rzecz jasna (nawet bym powiedział oczywista) .... zazwyczaj ma [b']On[/b] - w przypadku osób o innej oriętacji/Ona swój kask :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 kask dla plecaka w większości przypadków jest kupowany ze względów na przepisy, a nie jego bezpieczeństwo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@TI Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ja stawiam na rozmiar M :D ...... tak, M-ka - jeśli mówimy o uśrednianiu :D Taki powinien być OK dla wszystkich Twoich plecaczków pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Taki powinien być OK dla wszystkich Twoich plecaczkówno chyba że mają bujne warkocze, to będzie ciężko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi