kakanogaja Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 No to ja sie pisze trza dopisac BUŁGARIA!!!Na mnie mozna liczyc wiec teraz najpowazniejsza propozycja zostają BUŁGARKI + WINKO mandaty postaramy sobie odpuscic :lol: Teraz tylko zdecydowanych prosimy o potwierdzenie:1. KAKA(MOJAJA)2. MARIANKA3.....4...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 wielkanoc na Węgrzech' date=' maj w Rumunii/Węgrzech, sierpień w Bułgarii i zapowiada się miły rok [/quote']Łożesz k...a ale masz ekstra szefostwo ! Każdorazowo przy składaniu podania o urlop, po godzinnym monologu moje szefostwo powoduje wzbudzenie u mnie poczucia winy za "bezszczelność" tj. próbę wyproszenia paru dni wolnego ... :) Jak polecę w weekend majowy nad Balaton, to mogę zapomnieć już o drugim urlopie w tym roku. A tak sympatycznie mówicie o Słonecznym Brzegu i Bułgarkach :P ... Ech ... k...a mać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 wielkanoc na Węgrzech' date=' maj w Rumunii/Węgrzech' date=' sierpień w Bułgarii i zapowiada się miły rok [/quote'']Łożesz k...a ale masz ekstra szefostwo ! ..... A tak sympatycznie mówicie o Słonecznym Brzegu i Bułgarkach ;) ... Ech ... k...a mać :) Bo one są sympatyczne.... taki Słoneczny Patrol na żywo :lol: A poza tym to nie tak - mam szefa pracoholika ale jednoczesnie facet lubi jezdzić czesto na urlop i mi tez nie robi problemu - zwłaszcza jak plany zawsze do przodu a standardowo w tygodniu i tak pracuje min 55-60 godzin... Ja tam do Bułgarii jadę na 90%, Pablo pewnie też a Maniek może się wypowie?? :P Tylko nie do Złotych PIasków tylko Sł. Brzeg lub np Sozopol 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Marelwe- ja jestem jak najbardziej za powtórka z zeszłego roku bo było rewelacyjnie - no i tylko Słoneczny Brzeg - bo zostało tam jeszcze wiele do skosztowania ;) Zasady takie jak rok temu : zadnych ograniczen :P -spimy tylko w hotelach zadnych namiotów i campingów - jemy jak rok temu tylko w knajpach i to najlepszych :( no i imprezujemy na maxa :) Jak ktos jest abstynentem chce duzo zwiedziac to nie ta wycieczka ;) Jezeli okaze sie ze wpadniemy tam taka ekipa na motocyklach to Sloneczny brzeg jest nasz Marek wybrazasz sobie co by sie dzialo jak bysmy podjechali pod exrtem taka ekipa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 To jedziemy do Bułgarii!!!!! :twisted: No to wczesniej trza na chalnie :lol: 0.Gregu1.kaka(mojaja) 2.Marianka3.Pablo2x 'ZGADZA SIE???'4.Maniek 5.Marlew6.Miklas 99%7. kto nastepny???? Jeszcze tylko przeslijcie orientacyjne koszty ile trza zabrac aby nie bylo piozniej nie porozumien i wymowek " ZE NIE WIEDZIALEM " I proponuje spotkania zaraz na poczatku sezonu a i mozna wczesniej !!!!!Trza zrobic mala rekrutacje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 6. kto nastepny???? Jak juz pisalem jesli nie przeszkadza wam GS 500 to chetnie sie zabiore, jednak jest to tak odlegly termin, ze nie deklaruje uczestnictwa w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Marelwe- ja jestem jak najbardziej za powtórka z zeszłego roku bo było rewelacyjnie - no i tylko Słoneczny Brzeg - bo zostało tam jeszcze wiele do skosztowania ;) Zasady takie jak rok temu : zadnych ograniczen :P -spimy tylko w hotelach zadnych namiotów i campingów - jemy jak rok temu tylko w knajpach i to najlepszych :( no i imprezujemy na maxa :) Jak ktos jest abstynentem chce duzo zwiedziac to nie ta wycieczka ;) Jezeli okaze sie ze wpadniemy tam taka ekipa na motocyklach to Sloneczny brzeg jest nasz Marek wybrazasz sobie co by sie dzialo jak bysmy podjechali pod exrtem taka ekipa :twisted: Przede wszystkich nie strasz ludzi... najlepsze knajpy są i tak sporo tańsze niż u nas a hotele w drodze nie przekraczają 10 euro ale za to poważnie wpływają na ograniczenie bagaży... drinki wychodż w granicach 6 pln - piwa nie pijemy :P i tym razem jedziemy na ślepo bo z noclegiem nawet w sezonie problemu nie będzie.... No i tym razem przegonię Was po paru zabytkach -NIE MA BATA PS kosztowo w zależności od ilości i jakosci alkoholu bo zakładam że paliwa pójdzie tyle samo 7/100, hotele te same i jedzenie pewnie też więc wyjdzie między 3500-5000 za 16-17 dni rozpusty i 2200-2500 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hehe no moze rzeczywiscie troche ludzi przestraszyłem :lol: bo zapomnialem dodac ze za obiad na 3 osoby do tego butelka wina na głowe płacilismy smieszne pieniadze - chodzil om io to ze nie spimy gdzies p okrzakach na rowie i nie pijemy pod stolem swojego alkoholu kupionego w sklepie :lol: Co do samego wyjazdu to jezeli bedzie wiecej chetnych to trzeba by podzielic sie na grupy w zaleznosci od sprzeta i umiejtnosci - ja rok temu jechalem Yamaha R6 i mialem czasami problem zeby nadarzyc za gsxrem 1000 i b12 - w tym roku ma mR1 wiec problemu juz nie bedzie -ale gs 500 to na bank nie nadazysz - ale to ustali sie pożniej Co do noclegu - to ja jednak był bym za tym zeby zarezerwowac wczesniej bo nie wiadomo czy na miejscu znajdzie sie tyle wolnych pokoji zreszta ja nie lubie jechac w ciemno - nawet ten sam hotel co w zeszłym roku bo bylo bardzo przyjemnie i cenowo przystepnie -wydaje mi sie ze dalo by tez cene ponegocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 .... Co do noclegu - to ja jednak był bym za tym zeby zarezerwowac wczesniej bo nie wiadomo czy na miejscu znajdzie sie tyle wolnych pokoji zreszta ja nie lubie jechac w ciemno - nawet ten sam hotel co w zeszłym roku bo bylo bardzo przyjemnie i cenowo przystepnie -wydaje mi sie ze dalo by tez cene ponegocjowac żeby nie wykorzystywać ludzi http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=489368#489368 i chętnych na Bułgarię zapraszamy :):);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Bułgaria w kwietniu. A co do weekendu majowego to zbiera się spoora ekipa na pacyfikacje Węgier. (Balaton, Tokaj). Kilka dni porządnej pacyfikacji taniego wina i niezłych winkli w mam nadzieje słonecznej pogodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 W kwietniu to sie okarze bo jak juz jechac na bulgarje to minimum 10 dni a w weekend majowy to kwestia dogadania :twisted: Sądze ze w kwietniu na kilka dni lepiej wybrac sie blizej na tanie wineczko i ruchaneczko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ja planowałem (tj. wymarzyłem sobie :buttrock: NOrwegię - docelowo okolice Oslo - ok 14 dni w lipcu (zorze polarne wtedy itp.) czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub też by coś takiego planowwał w tym roku ? (wstępnie już szwagra namówiłem, więc są 2 motory i jedno miejsce dla "plecaczka"... :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 weekend majowy to kwestia dogadania No tak, dlatego będziemy się dogadywać w kwesti tych 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 ja planowałem (tj. wymarzyłem sobie :buttrock: NOrwegię - docelowo okolice Oslo - ok 14 dni w lipcu (zorze polarne wtedy itp.) czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub też by coś takiego planowwał w tym roku ? (wstępnie już szwagra namówiłem' date=' więc są 2 motory i jedno miejsce dla "plecaczka"... :D pozdrawiam[/quote'] Ja byłem we wrzesniu 2005 w Norwegii, dokładnie w Bergen. Po Oslo tez trochę sie kręciłem, ale jakos niespecjalnie mi sie podobało, Bergen ładniejsze :D Byc może w lipcu pojade na Nordkapp z dziewczyną, ale to narazie wstępne plany :buttrock: Chcesz płynąc promem z Danii czy z Polski ?? Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 W kwietniu to sie okarze bo jak juz jechac na bulgarje to minimum 10 dni a w weekend majowy to kwestia dogadania :twisted: Sądze ze w kwietniu na kilka dni lepiej wybrac sie blizej na tanie wineczko i ruchaneczko :buttrock: W kwietniu do Bługari bez sensu - jak Bługaria to tylko w sezonie letnim przełom lipca i sierpnia i to na okolo 2 tyg . A co do majowego weekendu to twój pomysł bardzo mi odpowiada - wybrac sie blizej na tanie wineczko i ruchaneczko :D -np Tokaj Wegry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi