bestia Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 :evil: O co ten dym??? Każdy jeździ tym co lubi i na co go stać. A może ktoś słyszał o "motocyklistach" którzy olewają pozdrowienia od skuterowiczów??? Dla mnie to chore. To tak jak bym olewał np. osoby w dresie bo chodze w garniturze. Sam miałem okazje jeździć skuterami i uważam że są spoko. Chodz po pewnym czasie jazda staje się nudna ale to tylko dlatego że jeździłem zblokowanym do 45km/h. Jeśli będzie mnie stać to kupie sobie skuter jak drugi pojazd jednośladowy a tym bardziej że mam brata który ma lat 14. Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 O co ten dym??? Też nie wiem :evil:Sam miałem okazje jeździć skuterami i uważam że są spoko. Chodz po pewnym czasie jazda staje się nudna ale to tylko dlatego że jeździłem zblokowanym do 45km/ha nie brakowało Ci zmieniania biegów samemu? :mrgreen: Osobiście nie chciał bym sqtera :mrgreen: ale co kto lubi... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Osobiście nie chciał bym sqtera Mr. Green ale co kto lubi... Cool I wlasnie nie wiem poco ta klutnia Qrwa, teraz jeden bedzie uswiadamial drugiego co jest lepsze?? Jazdy ma swoje zdanie I --------->Very Happy O co ten dym??? Każdy jeździ tym co lubi i na co go stać. Dajcie wreszcie spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 te niby laski to jak juz lecą to nie na -WAS- tylko na motocykl. Zdejmij kask to uciekną Niektórym to odpowiada 8) I wlasnie nie wiem poco ta klutnia Qrwa, teraz jeden bedzie uswiadamial drugiego co jest lepsze?? Jazdy ma swoje zdanie Jakby Ci ktoś powiedział, że na MZ jeżdżą tylko czereśniaki/to tylko przykład to zrozumiałbyś o co ten dym :!: To, że Thomaszek nie lubi skuterów nie oznacza, że musi się wypowiadać o ludziach,którzy na nich jeżdżą. A może ktoś słyszał o "motocyklistach" którzy olewają pozdrowienia od skuterowiczów Mnie olewali tylko motocykliści jeżdżący na GoldWingach (ale tylko 2) a tak to reszta była ok. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heiduk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 4. Nie pożyczaj nikomu skutera, bo będziesz go po asfalcie zbierał tak to sie zgadza, kumpel z klasy pożyczał swojego skutera (ja sie z tego śmialem :lol: ) i skończylo sie tak ze wszyscy chcieli jezdzic i jeden sie wylożył,(jebudu :roll: ), ale nie zbierał go z asfaltu, tylko ze żwiru!!!! :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zdejmij kask to uciekną oto powód dla którego jeżdzę w kominiarce :evil: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mnie olewali tylko motocykliści jeżdżący na GoldWingach (ale tylko 2) a tak to reszta była ok. Heheh mnie też Goldwing olał ostatnio :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja tam nie olewam nikogo, bo z drugiej strony jesli ktos wsiada na moto i macha to znaczy, ze nie jedzie raczej po panienke z podstawowki jak ktos wczesniej napisal tylko dla przyjemnosci (czuje sie motocyklista) - tacy "sqterzysci" nie machaja (chyba, ze sie "lansujOM"....). A co do czepiania sie: motorower pewnie wzielo sie od motor (silnik) + rower, bo jak sie na stare sprzety popatrzy to tak to wyglada :evil:. A uzytkownik takiego pojazdu to i tak motocyklista i zdanie: Mam motor. mozna tlumaczyc: Mam silnik... Tak wogole to juz nie bede nic pisal na skutery - mam swoje zdanie i zostawie je dla siebie bo w 99% bronia sie tu 'skuterzysci' :evil:. PS. Kto mi kupil MBXa :evil:? Ja mam SUZUKI :evil::P:P... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mam motor. mozna tlumaczyc: Mam silnik... uwierz, że mówienie na silnik - motor, od dziecka irytuje mnie tak, jak niektórych nazywanie motocykla motorem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja tam nie olewam nikogo' date=' bo z drugiej strony jesli ktos wsiada na moto i macha to znaczy, ze nie jedzie raczej po panienke z podstawowki jak ktos wczesniej napisal tylko dla przyjemnosci (czuje sie motocyklista) - tacy "sqterzysci" nie machaja (chyba, ze sie "lansujOM"....). A co do czepiania sie: motorower pewnie wzielo sie od motor (silnik) + rower, bo jak sie na stare sprzety popatrzy to tak to wyglada :evil:. A uzytkownik takiego pojazdu to i tak motocyklista i zdanie: Mam motor. mozna tlumaczyc: Mam silnik... Tak wogole to juz nie bede nic pisal na skutery - mam swoje zdanie i zostawie je dla siebie bo w 99% bronia sie tu 'skuterzysci' :evil:. PS. Kto mi kupil MBXa :evil:? Ja mam SUZUKI :buttrock::P:P...[/quote']Dyskusja z Tobą do niczego nie prowadzi...Proponuje Ci iść na jakąś filozofie albo pisać jakieś książki, które potem sam będziesz czytać.nie machaja (chyba, ze sie "lansujOM"....). Lolek :buttrock: jak odmachne to się lansuje?? :buttrock:Ja już kończe dyskusje z Tobą, ponieważ do niczego ona nie prowadzi... Bo Ty masz SUZUKI :evil::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 A co do czepiania sie: motorower pewnie wzielo sie od motor (silnik) + rower' date=' bo jak sie na stare sprzety popatrzy to tak to wyglada [/quote'] Pierwsza mądra myśl ze strony tego pana Ja tam nie olewam nikogo' date=' bo z drugiej strony jesli ktos wsiada na moto i macha to znaczy, ze nie jedzie raczej po panienke z podstawowki jak ktos wczesniej napisal tylko dla przyjemnosci (czuje sie motocyklista) - tacy "sqterzysci" nie machaja (chyba, ze sie "lansujOM"....). [/quote'] WTF :?: :?: :?: Tak wogole to juz nie bede nic pisal na skutery - mam swoje zdanie i zostawie je dla siebie bo w 99% bronia sie tu 'skuterzysci' Niezmiernie się z tego cieszymy :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tak wogole to juz nie bede nic pisal na skutery - mam swoje zdanie i zostawie je dla siebie bo w 99% bronia sie tu 'skuterzysci' Niezmiernie się z tego cieszymy masz racje O-L-O. Komentarz pozostaw dla siebie. A jak chcesz obrazac skutery to był temat o nazwie "ANTY-SKUTER" i tam mozesz sie wyzalic :twisted: :) Ale pozatym chyba THOMASZEK zostaniesz filozofem :mrgreen: marnujesz sie tutaj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 10. pamietaj aby CPN odwiedzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 10. pamietaj aby CPN odwiedzac...dobre ... :D Albo10. Pamiętaj aby Forum.Motocyklistów.pl odwiedzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Moim zdaniem jest to bardzo fajna zecz te przekazania. Ale na taka spowiedz to bym sie nie odwazyl:D za duzo nagrzeszylem:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi