mati1411 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Może ja coś dołożę. jeśli chodzi o doskonalenie techniki jazdy to okazało się np. że simsonem też można się składać. ja dowiedziałem się tego dopiero w 3 sezonie. miałem wtedy 17 lat i okazało się że jazda tym jak ze wysłużonym sprzętem od nowa sprawia mi dużo przyjemności. Teraz mam 400 i też jest bardzo fajnie, a dzieki umiejętnościom nabytym na simsoku lata mi sie bardzo przyjemnie pochylając motocykl coraz bardziej :D wracając do tematu to nie kupił bym sobie od razu 750 czy nawet 600 bo bym się bał. (Druga sprawa to finanse.) Ale licze a pewien przypływ gotówki w tym sezonie 2006 i nie wiem czy nie kupie sobie większego motocykla, ale nie dla tego, że nie starcza mi przyśpieszenie tylko że chciałbym coś co nie męczy się tak strasznie przy 130 o 140 nie mówiąc. bo chciałbym czasem gdzieś dalej wyskoczyć a wiem że trzymać te 100km/h na trasie np. 300km. może być lekko męczące. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_człowiek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 trzeba mieć "benzynę we krwi"Sory' date=' że tak wyrwałem z kontextu ale wdg. mnie to właśnie najważniejsze, naprawde trzeba mieć to coś do motocykli żeby radzić sobie z dużymi sprzętami, a nie tylko samą cheć kupna bo ładne, fajnie sie jedzie i laski bedzie sie zarywać.[/quote'] . I o to w tym wszystkim chodzi :roll:. Trzeba czuć coś do motocykli. Jak masz tą żyłke to i na 1300 sobie poradzisz. Ja chyba mam to w sobie Pamięam jak spędzałem długie godziny w garazu reperujac ogara200. Pamietam tez ze jak go dostałem to przez pierwszych kilka dni bałem sie wrzucic na 3 bieg :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 irki W nastepnym sezonie widzimy sie na torze w Biłgoraju !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Napewno, a jeździłeś już na nim? fajny do jazdy na 2 ce.Może spotkaliśmy się? Od kilku lat jeździłem Thunderacem - nie tylko po torze oczywiście :) najpierw szaro czarnym a później na czarno pomarańczowym(co poniekąd było związane z jazdą po torze)Tylko makm jeden mały kłopot, związany z brakiem sprzętu.Jednak mam jeszcze kilka miesięcy na inwestycje także może się wyrobie :P.Ale koniecznie naprawdę warto, nie jest szybki(do 130km/h) ale ma dość dobre winkielki także można podotykać głową asfaltu :twisted: [ Dopisane: 12-12-2005, 15:19 ]Prostuje poprzednie pytanie bo chyba masz, z tego co widze, właśnie zdjęcie z jednego z szybszych zakrętów(tuż przed "najdłuższą prostą"), to chyba mineliśmy się :? Bo ja nie kojarze niebieskiej R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Heh Najprawdopodobniej musielismy sie minac.. pozatym To byl moj pierwszy sezon na moto i troszke z opuznieniem zaczalem tam jezdzic. W sumie bylem tam z 4 razy. A zdjecie faktycznie jest z tamtad :) Jaki jest twoj najlepszy czas?? :twisted: Pozdrowka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie wiem był taki szybki że kolega niezdążył wziąć stopera z domu :) jak raz wpadłem na ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Heh szkoda bo mialbym jakis punkt odniesienia... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Doszedl;em do wniosku (na podstawie swoich obserwacji) ze przesiadka na duze i mocne moto jest na ogol bezpieczna gdy dokonuje tego osobnik o duzej sprawnosci fizycznej (psychicznej niekoniecznie!!!!). Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Doszedl;em do wniosku (na podstawie swoich obserwacji) ze przesiadka na duze i mocne moto jest na ogol bezpieczna gdy dokonuje tego osobnik o duzej sprawnosci fizycznej (psychicznej niekoniecznie!!!!). To chyba do złych wniosków doszedłeś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jezu znów nasz kochany Samolocik dochodzi do jakis wniosków (jak zwykle trochę dziwny) mozesz być abeesem i tak jesli nie masz sprawnosci psychicznej to i tak trafisz do szpitala albo w piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Doszedl;em do wniosku (na podstawie swoich obserwacji) ze przesiadka na duze i mocne moto jest na ogol bezpieczna gdy dokonuje tego osobnik o duzej sprawnosci fizycznej (psychicznej niekoniecznie!!!!). no jak ktoś waży 150kg i ma 2 metry wzrostu to tak jakby jeździł zawsze z pasażerem, zawsze kilka koni mniej :lol: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi