Cender Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Tak sobie przegladalem internet i znalazlem nowe modele na 2006, np taki Victory Vegas Jackpot http://www.polarisindustries.com/en-us/Vic...pot/Gallery.htm Ladne cacko - a tylna guma :!:- chlopcy pobili nawet Rocketa 250/40 R18 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 piękne cacko, ciekawe ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Widziałem na żywca :)Super sprzęt, bardzo podoba mi się jego linia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 ciekawe ile kosztuje?Pierwszy z brzegu dealer http://www.mineolamoto.com/new_vehicle_det...esc=Motorcycles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 piękne cacko, ciekawe ile kosztuje? Sugerowana cena detaliczna w Stanach 17500 USD. Wyciskaja 82 KM z 1.6l ale mozna kupic Stage II za 900 USD. Standardowy silnik osiaga maksymalny moment 145 Nm juz przy 2500 obr/minCiekawostka jest to ze jest to jedyny producent cruiserow ktory standardowo montuje 6-cio biegowa skrzynie biegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Widziałem na żywca taaaaaaaaaaadobijaj mnie jeszcze :) jednak sugerowana cena mnie ostudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 oszzz ty, za*ebiste a jeszcze malowane w te plomienie to calkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 jednak sugerowana cena mnie ostudziła Nie jest tak zle: V-Rod kosztuje 15200USD, Rocket III 15999 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ciekawostka jest to ze jest to jedyny producent cruiserow ktory standardowo montuje 6-cio biegowa skrzynie biegow. Nieprawda. Od tego roku Harley też wstawia do lini Dyna skrzynie 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Od tego roku Harley też wstawia do lini Dyna skrzynie 6. Tak - ale TYLKO do Dyna a Victory wstawia wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 naprawdę ładne maszyny ... szczególnie model 8-Ball robi wrażenie. Poza tym super stylistyka motocykli /a nigdy nie zwracałem uwagi na Victory, może przez to że są niezbyt popularne/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Fakt, że tylko do linii Dyna ale jednak wstawia (co ciekawe ostatnie przełożenie jest takie same jak w "starych" skrzyniach 5-cio biegowych). A te Victory prezentują się całkiem całkiem.Ale to maszyny nie na Polskie warunki. Pewnie nawet kupić filtr oleju czy powietrza było by ciężko :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 A te Victory prezentują się całkiem całkiem.Ale to maszyny nie na Polskie warunki. Pewnie nawet kupić filtr oleju czy powietrza było by ciężko No coz - nie wiem na ile maja rozwinieta siec dystrybucji w Europie. Naleza do Polarisa wiec teoretycznie przez nich moznaby cos starac sie zalatwic. A jak nie no to pozostaje zamawianie wszystkiego ze Stanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ładne to to...Zamienię się chętnie :) U nas to powinno kosztować 17,5 tys PLN, no nie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ładne to to...Zamienię się chętnie :) U nas to powinno kosztować 17' date='5 tys PLN, no nie??!![/quote'] jak by to tyle kosztowało to by było tego u nas więcej niż MZ i WSK razem wziętych :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi