Budzik-WGR Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie moglem sie powstrzymac zeby nie spalic gumy tylko troche nie zdrowo na nierozgrzany silnik. Powiem Ci ze dlugo nie pojezdzisz z takim nastawieniu.....Bo GS to nie jest jakas R1.....ale robisz jak chcesz,widocznie spisz na hajsie :P Pozdro i gratulije rozwiązania ,, problemu,, :lapad: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 No to znalazles 6 bieg?Bo ja wlasnie znalazlem GS-a z 1991 roku i pisze jak byk ze ma 5 biego. http://cgi.ebay.de/Suzuki-GS-500-E-schwarz...1QQcmdZViewItem Anzahl Gänge: FĂźnfganggetriebe (manuell) [/size] [ Dopisane: 03-12-2005, 17:45 ]dla scislosci FĂźnf=piec :P [ Dopisane: 03-12-2005, 17:48 ]dla scislosci FĂźnf=piec :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Tak, znalazlem. Ma 6 biegow. Nie mam pojecia, jak ja liczylem, ze 6 sie nie doszukalem :):D On ma jeszcze 2 lata sie dobrze sprawowac, bo za rok mam zamiar kupic Suzuki GSX R 600 [ Dopisane: 03-12-2005, 17:38 ]Postaram sie o niego zadbac tak, zeby jak najdluzej byl w takim stanie jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czolem! To nie pal gumy na zimnym silniku :)Mamy na 4um kolege, ktory w ten sposob zatarl silnik ;).I sprawdzaj czesto poziom oleju! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nawet moj z 77 roku ma 6 biegów. Wszystkie GSy miały począwszy od 76 roku i pierwszej wersji 400 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 To nie pal gumy na zimnym silniku :)Mamy na 4um kolege, ktory w ten sposob zatarl silnik ;).Prawda to... byłam nawet naocznym świadkiem tej zbrodni 8O pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie bede juz palic gumy. I olej tez sprawdze zanim wsiade i zaczne jezdzic. Dlaczego w dowowdzie mam wpisana MOC 34 przeciez ten motor ma 46Ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Dlaczego w dowowdzie mam wpisana MOC 34 No to możliwe że masz zdławionego. Chyba że przyjechał on do Polski wykastrowany po czym zostały zdjęte blokady a dane w dowodzie rejestracyjnym zostały "stare". Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie bede juz palic gumy. I olej tez sprawdze zanim wsiade i zaczne jezdzic. Dlaczego w dowowdzie mam wpisana MOC 34 przeciez ten motor ma 46PsBo to nie jest ilość KM tylko kW :) Poczytaj sobie: http://www.capri.pl/forum/42ddfe99dbc8f pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgadza się, w dowodach moc jest podawana w kW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Czolem! A przelicznik z kW na KM jest ok. 1,36 :)Czyli 1kW = 1,36KM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgadzam sie ze Zbyhem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrider Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam 5000 przy 1000Co do skrzyni biegów to chyba na forum takiego sprzęta nie było. Jestem, nie miałem czasu na ten temat ale też mam 5-cio biegowego gsa, (na piątce ani milimetra w górę). Pamiętam jak w niemczech w komisie jak pokazywał co gdzie jest na motorze mowił, że ma 5 biegów ale tak jakby to byłoby normalne. Potem z ciekawości dzwoniłem do jakiegoś serwisu niemieckiego i mechanik mówił, że starsze gsy tak mają, że nie jest to blokada prędkości.O ile pamietam licznikowe 100km/h to chyba 5,5 krpm na 5-ce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 nooo teraz to moj GS ma 46 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekla_to Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 A Valdi, a Ty w ogole ruszasz z jedynki ?? Bo jak byś dawał czadu z dwójki to też wyjdzie 5 biegów. Ale jeśli zdałeś prawko to takiej opcji myśle że nie ma. P.S. Ja w swoim GS na 6 biegu przy 8 tys. obrotów moze 9 tys. (nie wiem dokładnie bo koncentrowałem się na drodze) miałem blisko 180 km/h. Więc nie wiem co się dzieje z Twoja GS'ska. Wejdz na ta stronke. http://www.republika.pl/gs500e/Tu jest wszystko o GS'ach. Co fakt ze po angielsku i do oryginalnych, ale to nei robi różnicy. Bo Five Stars to tylko owieki. Nic wiecej :) A oto moje cudo. Jeszcze przed zakupem, na starej rejestracji :twisted: [ Dopisane: 04-12-2005, 00:04 ]http://www.natalia.za.pl/suzi/gs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi